Antreprenori by eMAG Lifestyle Stiri

Sodexo a cumparat 20% din Benefit Seven

25 feb. 2016 2 min

Sodexo a cumparat 20% din Benefit Seven

Reading Time: 2 minute

Sodexo, companie ce activeaza pe piata tichetelor de masa, a tichetelor cadou si solutiilor de incentivare, a preluat 20% din actiunile Benefit Seven, detinatoarea 7card, cel mai mare furnizor de abonamente de sport si wellness pentru angajatii din Romania.

Cofondatorii Benefit Seven, Andrei Cretu si Iulian Circiumaru, care detineau fiecare cate 40% din companie, au vandut o participatie de 8% fiecare, iar Catalin Ivascu, care avea 20%, a vandut 4%.

„Cardul pentru sport vine in completarea ofertei salariale ca un beneficiu atractiv, care sporeste satisfactia angajatilor la locul de munca, incurajandu-i sa adopte un stil de viata sanatos si are impact direct in gradul de loialitate si retentie al acestora” declara Andrei Cretu, cofondator Benefit Seven.

7card este un abonament lunar care permite accesul la 230 de sali cu multiple activitati sportive, de la fitness, aerobic, inot, la dans sportiv, arte martiale, yoga si squash, in opt orase din tara: Brasov, Bucuresti, Cluj-Napoca, Craiova, Iasi, Pitesti, Ploiesti si Timisoara. In prezent, 7card are 10.000 de abonati activi, angajati ai companiilor din domenii precum IT&C, telecomunicatii, pharma si healthcare, retail, sistemul financiar-bancar si asigurari, FMCG. Benefit Seven a fost infiintata in 2011 si a introdus in Romania conceptul de carduri unice cu acces concomitent la mai multe sali de sport si wellness. In 2015, compania a inregistrat o cifra de afaceri de 1,8 milioane de euro, aproape dubla fata de anul precedent. Pentru acest an, Benefit Seven estimeaza venituri de 3,5 milioane de euro.

„Suntem increzatori ca piata pentru solutii de sport si wellness din Romania se afla pe un trend ascendent, determinat de interesul crescut al romanilor pentru un stil de viata mai sanatos. De aceea, ne asteptam ca beneficiul card pentru sport sa fie cat de curand un produs foarte accesat din portofoliul nostru”, a spus Adina Popa, Director Marketing & Development Director Sodexo Benefits and Rewards Romania.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: