Business Companii Stiri

Investiție Rehau de 10 milioane de euro la Sibiu

15 mart. 2021 < 1 min

Investiție Rehau de 10 milioane de euro la Sibiu

Reading Time: < 1 minut

Rehau România, furnizor german de soluții pentru ferestre, instalații și mobilă, va realiza o investiție de aproximativ 10 milioane de euro în județul Sibiu pentru un un hub regional.

După finalizarea construcției noului hub regional, Rehau va renunța la locațiile actuale din Tunari și Apahida și își va reloca birourile central, în București și Cluj.

Din dorința de a oferi un mediu de lucru cât mai plăcut pentru angajați, planurile de viitor ale companiei sunt construite și în jurul bunăstării lor. De aceea, avem în vedere mutarea birourilor în oraș, oferind astfel un acces mai facil către sediile Rehau”, a declarat Alexandru Oprea (foto), Country Manager REHAU România.

Extindere a producției

Investiția de la Sibiu are ca scop o extindere a capacităților de producție, servicii și logistică în România, pentru a servi mai bine și mai rapid atât clienții locali, cât și pe cei din Europa de Est. Investiția va fi finalizată în cursul anului 2022.

Rehau are în acest moment 86 de angajați în România iar cifra de afaceri a companiei a fost de 44 de milioane euro în 2019.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: