fbpx
Lifestyle Stiri

Programele de sanatate Danubius in ziua dedicata wellness-ului1 min

09/06/2016 < 1 min read

Programele de sanatate Danubius in ziua dedicata wellness-ului1 min

Reading Time: < 1 minut

Cu totii ne straduim sa fim sanatosi, sa aratam si sa ne simtim cat mai bine. Acest demers a inspirat initiativa “Global Wellness Day” – “Ziua Internationala a Wellness-ului”, care a fost sarbatorita pentru prima data in 2012. Initiativa a inceput in Turcia, iar in acest an au aderat la sarbatoare 83 de tari. Sloganul sarbatorii din acest an este “O zi care va poate schimba viata” – asa va fi celebrata pe 11 iunie 2016 starea noastra de bine.

Danubius Hotels, lant hotelier specializat pe servicii spa, avand mai mult de 4 decenii de experienta in furnizarea de servicii de sanatate si wellness, participa, de asemenea, la Ziua Mondiala a Wellness-ului si propune, in toate hotelurile sale: spa, programe armonizate de wellness, ce vor fi oferite oaspetilor in data de 11 iunie.

In hotelurile de wellness ale lantului Danubius oaspetii sunt asteptati cu mai mult de 40 de tipuri de tratamente de sanatate si de terapii complexe. Procedurile de tratament se desfasoara sub supraveghere medicala, fiind completate in unele cazuri de sedinte de fizioterapie si de recomandari de dieta alimentara.

Pe lista serviciilor dedicate acestei zile si oferite in mod gratuit sau cu reducere in hotelurile Danubius se numara: sedinte de yoga, pilates, terapii de mindfulness, aqua fitness, cardio fitness, body building, nordic walking, dar si terapii destinate relaxarii sau mentinerii vivacitatii corpului.

Programul detaliat al evenimentelor Global Wellness Day desfasurate in cadrul tuturor hotelurilor Danubius Health Spa Resort il puteti parcurge aici, iar pentru toate spa-urile care s-au alaturat initiativei, puteti vedea oferta aici.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *