fbpx
BizRemote Companii Stiri

Investiții Mega Image în noi magazine în luna mai2 min

20/05/2020 2 min read

Investiții Mega Image în noi magazine în luna mai2 min

Reading Time: 2 minute

Mega Image continuă planul de expansiune cu noi magazine deschise în mai multe orașe din țară, susținând astfel comunitățile locale prin locuri de muncă și dezvoltare economică.

Astfel, în luna mai, alte 11 magazine au fost deja deschise sau urmează să fie inaugurate în perioada următoare, dintre care 8 Mega Image și 3 Shop&Go.

În Timișoara, cel de-al doilea concept store, situat în zona Circumvalațiunii, a fost deschis la începutul lunii mai și oferă localnicilor noi experiențe la cumpărături prin concepte specifice precum Fromagerie, Wine Gallery, Equilibrium Health&Wellness, Pet Shop. Acesta este cel de-al doilea concept store după ce primul, din zona Dumbrăvița, a fost inaugurat la sfârșitul anului 2019, fiind cel mai mare concept store din afara Bucureștiului, cu o suprafață totală de peste 2000 mp.

În Cluj, alte două magazine au fost deja deschise recent, unul format Mega Image și unul Shop&Go. Ambele sunt situate pe strada Constantin Brâncuși și completează experiența la cumpărături oferită de cele 37 magazine existente.

În Iași, alte trei magazine sunt deschise în luna mai, dintre care unul format Mega Image a fost deja inaugurat în centrul istoric al orașului, pe strada Ștefan cel Mare și Sfânt, urmat de al doilea magazin deschis în această lună, în cadrul complexului rezidențial Newton. Un nou magazin Shop&Go va fi deschis pe parcursul lunii mai.

În Oradea, a fost deja deschis primul magazin Mega Image pe 8 mai, pe strada Ștefan cel Mare, alte două magazine urmând a fi deschise până la finalul anului.

În Bacău, a fost deschis magazinul Mega Image cu numărul 7, situat în Piața Mioriței. Mega Image își consolidează astfel poziția în zona Moldovei, cu un total de 26 magazine până în prezent.

În București, alte două magazine, unul Mega Image și unul Shop&Go urmează să fie deschise în luna mai, Mega Image pe strada Poștașului și Shop&GO pe intrarea Horbotei, ambele în zona Titan.

În Ilfov, un nou magazin Shop&Go va fi deschis în Chiajna, pe strada Salcâmilor

Noile deschideri de magazine din luna mai continuă planul de expansiune și dezvoltare din acest an. În perioada ianuarie – aprilie, 18 magazine au fost deja deschise, fiind completate de cele 11 noi magazine deschise în luna mai.

Rețeaua Mega Image ajunge în prezent la 787 magazine în București și orașe mari din țară, centre urbane puternice.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *