Business Companii Stiri

Investițiile făcute de Coletăria depășesc un milion de euro

24 sept. 2020 < 1 min

Investițiile făcute de Coletăria depășesc un milion de euro

Reading Time: < 1 minut

Coletăria.ro va construi un nou depozit în zona de vest a României, acesta având ca termen de finalizare un an de zile, iar următoarele 3 luni, compania se așteaptă la triplarea volumului de colete procesate, atât cross border, cât și la nivel național.

Până la finalul acestui an, reprezentanții companiei estimează că vor depăși pragul de un milion de euro investiți în România.

De asemenea, Coletăria.ro estimează pentru acest an o creștere de 2 ori și jumătate a volumului de colete livrate, față de 2019 și are în plan creșterea de peste 4 ori a echipei.

Pe lângă deschiderea depozitului din Oradea și transformarea depozitului din București în hub regional pentru a deservi atât România, cât și țările din regiunea Balcanilor, implementate deja, a investiții au fost direcționate către rearea de linii directe de transport international; dezvoltarea infrastructurii rețelei naționale de puncte pick-up ale Coletăria.ro; echipamente logistice – pentru reducerea timpilor de procesare a volumelor semnificative de colete; soluții pentru integrarea automatizată cu diferite tipuri de platforme de eCommerce Open Source și SaaS.

”În perioada următoare, vom consolida investițiile deja demarate și vom începe lucrările la un nou depozit în partea de vest a țării, cu termen de finalizare de un an, concomitent cu dezvoltarea rețelei naționale de puncte pick-up”, spune Alexandr Jeleascov, CEO Coletăria.ro.

Coletăria.ro, parte a grupului Packeta, va continua și extinderea canalelor de vânzări, prin parteneriate cu diferite platforme de eCommerce, acestea asigurând accesul către un segment important de clienți.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: