Marketing Stiri

Jude Law, Giancarlo Giannini si Zhao Wei, protagonistii Gentleman’s Wager II

nov. 26, 2015 < 1 min

Jude Law, Giancarlo Giannini si Zhao Wei, protagonistii Gentleman’s Wager II

Reading Time: < 1 minut

Este pentru al doilea an, consecutiv, cand Johnnie Walker Blue Label se asociaza cu regizorul Jake Scott pentru a filma un scurt-metraj din seria Gentleman’s Wager.

Protagonistii scurt-metrajului, difuzat la o luna si jumatate de cand a fost sunt lansata campania globala Johnnie Walker – Joy Will Take You Further, sunt Jude Law, Giancarlo Giannini si Zhao Wei. In plus, Gentleman’s Wager II ii are in distributie pe Mikka Häkkinen si Jenson Button, campioni mondiali de Formula 1.

https://youtu.be/kzME9i03PpI

Scurt-metrajul este filmat intr-o vila, in apropierea Romei, actiunea filmului prezinta calatoria de poveste pe care Jude Law o face la bordul masinii, urmand un itinerariu din sudul Italiei si pana la Monte Carlo.

Primul scurt-metraj Gentleman’s Wager s-a bucurat de un mare succes international, atingand peste 45 de milioane de vizualizari in mediul online.

Johnnie Walker face parte din portofoliul Diageo, lider global in categoria de bauturi alcoolice. Portofoliul Diageo include si whisky-urile Crown Royal, JεB, Buchanan’s, Windsor, brand-urile de vodka Smirnoff, Ciroc si Ketel One, Captain Morgan, Baileys, Don Julio, Tanqueray si Guinness. Compania este listata la Bursa din Londra (DGE) si la New York Stock Exchange (DEO). 

In Romania, brandul este distribuit prin intermediul PPD Romania, companie prezenta pe piata locala din 2007. PPD Romania face parte din grupul Photos Photiades Distributors, cu prezenta de asemenea in Grecia, Cipru, Croatia si Slovenia.

 

 

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: