Companii Stiri

Jumbo se extinde. Unde deschide noul magazin?

6 mart. 2018 2 min

Jumbo se extinde. Unde deschide noul magazin?

Reading Time: 2 minute

Retailerul grec de jucării Jumbo va deschise în West Park Retail primul său magazin din zona de vest a Bucureștiului. Noul magazin are o suprafață de 11.460 de metri pătrați și crește suprafață închiriabilă a West Park Retail la aproape 86.000 de metri pătrați. 

Jumbo are 74 de magazine, dintre care 51 sunt amplasate în Grecia, 5 în Cipru, 9 în Bulgaria și 9 în România.

Finalizat în 2008, West Park Retail include Fashion House Outlet Centre – primul și singurul centru comercial de tip outlet din România, cu o suprafață închiriabilă de 16.000 de metri pătrați – precum și mai multe magazine de mari dimensiuni: Kika (mobilier și decorațiuni interioare pe o suprafață închiriabilă de 28.740 de metri pătrați), Hornbach (19.960 de metri pătrați suprafață închiriabilă, do-it-youself) și Proges (1,340 de metri pătrați suprafață închiriabilă, decorațiuni interioare). Proiectul a trecut printr-un proces de rebranding în 2015 și din acel moment s-a concentrat pe diversificarea ofertei de produse pentru cumpărători: de la articole de îmbrăcăminte la produse destinate locuinței, inclusiv mărci de calitate prezente exclusiv in West Park.

West Park Retail a fost dezvoltat de Liebrecht & wooD, un dezvoltator european cu o istorie de peste 25 de ani și cu operațiuni în Polonia, Rusia și România, unde a construit proiecte de birouri, comerciale și logistice cu o suprafață totală de aproape jumătate de milion de metri pătrați.

Din Liebrecht & wooD face parte și Fashion House Group (FHGR), unul dintre liderii segmentului de outlet-uri din Europa și cel mai mare dezvoltator și operator de profil din Europa Centrală și de Est. Portofoliul de proiecte dezvoltare de către FHGR include cinci proiecte Fashion House Outlet Centre în Polonia, România și Rusia, cu o suprafață închiriabilă totală de aproape 100.000 de metri pătrați.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: