Stiri Tech

Kaspersky securizează Scuderia Ferrari

aug. 5, 2020 < 1 min

Kaspersky securizează Scuderia Ferrari

Reading Time: < 1 minut

După 10 ani de parteneriat strategic între compania rusească de securitate Kaspersky și Scuderia Ferrari, acordul între cele două companii se extinde acum de la sposorizare în zona tehnică. Astfel, Kaspersky va furniza celor de la Ferrari servicii de securitate cibernetică și o protecție a infrastructurii. Gama de măsuri de securitate IT se va întinde de la de la faimoasa fabrică din Maranello (Italia), până la circuitele F1 din întreaga lume.

“Sistemele informatice de Formula 1 sunt destul de avansate și specifice, de la simulări la sisteme de măsurare a performanței auto. Totodată, acestea utilizează mai multe tehnologii, inclusiv computing de înaltă performanță și un software dezvoltat intern. Natura personalizată a aplicațiilor noastre a impus soluții de Securitate mai adaptate, pentru a ne proteja datele. Kaspersky a ajutat Ferrari să răspundă cerințelor și amenințărilor din industrie, creând produse inovatoare și performante,” spune Alessandro Sala, Head of IT, Security and Compliance la Ferrari.

Generator de parole

Kaspersky le-a oferit celor de la Ferrari mai multe tipuri de securitate – de la protejarea zonelor tehnologice tradiționale, precum endpoint-urile, până la testarea penetrării, evaluări ale vulnerabilității și informații despre amenințări, precum și scanare la cerere, cu un impact minim asupra performanței.

De asemenea, pe o pagina dedicata Scuderia Ferrari, Kaspersky oferă și un generator de parole.

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: