Companii Management Stiri

Kaufland anunță 1.000 de noi locuri de muncă

4 aug. 2020 2 min

Kaufland anunță 1.000 de noi locuri de muncă

Reading Time: 2 minute

Kaufland România urmează să creeze 1.000 de noi locuri de muncă în toată țara, până la sfârșitul anului fiscal, în februarie 2021. Noile locuri de muncă sunt create atât prin deschiderea de noi magazine, cât și din extinderea echipelor actuale. 

Candidații interesați pot scrie pe adresa cariere@kaufland.ro.  

”Ne propunem să dezvoltăm programul ACCES (Angajare de Candidați cu Cerințe și Evoluții Speciale) de integrare a persoanelor cu dizabilități. Acesta este un program lansat la finalul anului 2019, prin care ne dorim să oferim șanse egale tuturor, din punct de vedere social și profesional, și de a schimba în bine calitatea vieții și a dezvoltării acestora. Astfel, planul nostru este ca în următoarea perioadă să aducem în echipă peste 500 de persoane cu dizabilități alături de care să îndeplinim promisiunea noastră de a ne asuma responsabilităţi sociale, economice şi de mediu.” spune Estera Anghelescu, Recruiting & Employer Branding Director, Kaufland România.

Kaufland se numără printre cele mai mari companii de retail din Europa, cu 1.300 de magazine, 132.000 de angajați în 8 țări și o rețea de 132 de magazine în România. Pe plan local, este a patra companie din România după cifra de afaceri, dar și unul dintre cei mai mari angajatori din sectorul privat, fapt confirmat de cel mai recent studiu care analizează datele financiare, investițiile companiei și impactul social adus asupra economiei românești în 2019. Potrivit studiului, în 2019, prin activitatea sa, Kaufland a generat valoare adăugată directă în România de aproximativ 461,7 milioane de euro, a oferit 12.500 de locuri de muncă cu normă întreagă și a susținut aproape 48.000 de locuri de muncă în economia românească prin activitatea, investițiile și salariile oferite.

Compania are în prezent peste 15.000 de angajați și deține pentru al cincilea an consecutiv certificarea ”Angajator de Top” în România și, pentru al doilea an la rând, pe cea de ”Angajator de Top” în Europa. 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: