Stiri

Spectatorii Untold vor putea comanda mâncare prin Tazz, direct de la foodcourt-urile din festival

25 iun. 2021 2 min

Spectatorii Untold vor putea comanda mâncare prin Tazz, direct de la foodcourt-urile din festival

Reading Time: 2 minute

Festivalierii care vor participa la Untold în acest an vor putea comanda de mâncare folosind aplicația Tazz. Aceștia nu vor mai sta la cozi și vor putea comanda direct de la zonele de mâncare amplasate în cadrul festivalului.

Tazz by eMAG și UNTOLD dau tonul distracției toamna aceasta și, în premieră pentru România, fanii prezenți la festival vor putea lua masa fără să pună petrecerea „pe pauză”, pentru că tazz by eMAG va livra în interiorul festivalului, direct de la zonele de foodcourt.

Produse tradiționale speciale

Special pentru participanții la festival, tazz by eMAG și UNTOLD lansează și un produs special, inspirat de bucătăria românească. Produsul va fi potrivit pentru orice tip de dietă, fiind disponibil atât în varianta tradițională, cât și vegană.

„Ne dorim să le oferim o experiență memorabilă participanților de la UNTOLD astfel încât să-și lase grija meselor în seama noastră. Suntem pregătiți să acoperim întreaga zonă și să livrăm rapid comenzile de partenerii prezenți la festival. În plus față de livrare, am pregătit mai multe surprize și experiențe inedite pe toată durata festivalului,” a spus Alin Șerban, CEO tazz by eMAG.

„Suntem încântați de parteneriatul cu tazz by eMAG, prin intermediul căruia vom reuși să le oferim publicului festivalului o nouă experiență inedită. Aceștia vor putea să se bucure de fiecare moment al spectacolului oferit de artiștii preferați, în timp ce comandă mâncare direct prin aplicație,” a completat Bogdan Rădulescu, Head of Partnerships and New Business UNTOLD.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: