Companii

Kaufland, colecție vestimentară în parteneriat cu designerul Cătălin Botezatu2 min

24/05/2018 2 min read

author:

Kaufland, colecție vestimentară în parteneriat cu designerul Cătălin Botezatu2 min

Reading Time: 2 minute

Kaufland România extinde parteneriatul cu designerul român Cătălin Botezatu și aduce în magazinele din întreaga țară o nouă colecție inspirată de cele mai noi tendințe ale verii.

Cu un portofoliu de piese vestimentare esențiale și lenjerie de corp pentru bărbați, ce poartă semnătura renumitului designer, colecția vine în întâmpinarea celor care vor să își reîmprospăteze garderoba de vară, fără a le limita bugetul de vacanță, arată compania, într-un comunicat de presă.

Cu imprimeuri cool, typography sau motive florale, în culori vesele sau naturale, piesele sunt perfecte pentru zilele călduroase de vară. Colecția se remarcă prin versatilitate, astfel că tricourile pot fi asortate ușor la orice ținute, fiind potrivite tuturor vârstelor.   

Designerul propune ținute lejere și confortabile, materialele având în compoziție bumbac (minimum 95%) sau bumbac organic – și sunt puse la dispoziția clienților Kaufland la un preț accesibil.

„Vara e veselie! E mare, soare, vacanță! Am gândit aceasta colecție inspirat de efervescența verii, de bucuria pe care o stârnește în fiecare dintre noi. Sunt piesele acelea vestimentare ușor de aruncat în bagaj, tricourile acelea care se potrivesc în orice moment al zilei, pe care mai apoi le privești ca pe niște amintiri frumoase. Pentru că fiecare vară aduce cu ea povești de neuitat!” a declarat Cătălin Botezatu.

„Suntem încântați să extindem parteneriatul cu Cătălin Botezatu, unul dintre cei mai apreciați designeri români, și rămânem deschiși să legăm noi parteneriate la nivel local. Ne bucurăm că prin această colaborare reușim să oferim clienților o călătorie în lumea stilului, la un preț avantajos și fără să facem rabat de la calitate”, a declarat Valer Hancaș, Director Comunicare & Corporate Affairs, Kaufland România.

Colecția Style by Cătălin Botezatu este disponibilă exclusiv în rețeaua de magazine Kaufland România, unde beneficiază de un raft dedicat, special amenajat. 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site utilizează fisiere cookie. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea acestui tip de fisiere. Mai multe informatii pot fi consultate prin accesarea POLITICI DE CONFIDENȚIALITATE