Business Companii Stiri

Kaufland continuă extinderea în Republica Moldova

24 sept. 2020 2 min

Kaufland continuă extinderea în Republica Moldova

Reading Time: 2 minute

Kaufland a deschis cel de al treilea magazin al său din Republica Moldova. Situat în Bălți, managazinul creează peste 100 de noi locuri de muncă și are o suprafață de vânzare de 3900 m2.

Printre raioanele disponibile se numără cele de legume-fructe, vitrină cu servire asistată (cu o lungime de 44), brutărie, alimente de bază, dulciuri, băuturi, produse nealimentare și drogherie.

Pe rafturile magazinului sunt comercializate, în prezent, peste 3700 de articole, iar în galeria comercială clienții găsesc farmacie, un tabac shop, precum și o cofetărie.

În exteriorul magazinului, Kaufland pune la dispoziția clienților un punct Grill.

Magazinul din municipiul Bălți va fi dotat cu un aparat de reciclare TOMRA pentru trei tipuri de ambalaje: PET-uri (cu volum de până la 3 litri), sticlă și doze de aluminiu (cu volum de până la 1 litru). Aparatul este de tip self-service și recompensează clienții care reciclează ambalajele cu un voucher de reducere ce poate fi folosit pentru anumite produse din cadrul promoțiilor din magazin.

De asemenea, magazinul va fi dotat cu o stație de încărcare pentru automobilele electrice și un rastel pentru biciclete.

Magazinul dispune de 386 de locuri de parcare, dintre care 12 locuri sunt destinate pentru persoanele cu dizabilități și 10 locuri de parcare pentru familii.

În infrastructură, respectiv realizarea soluției de trafic și amenajarea scuarului din preajma străzii Decebal, au fost investiți peste 11 milioane MDL.

În planurile de extindere este prevăzută deschiderea a 20 de magazine în întreaga țară și, mai mult, construcția unui centru logistic propriu în decursul următorilor 10 ani.

Rețeaua de magazine Kaufland, având sediul în Neckarsulm, Germania, este o filială a grupului Schwarz, al patrulea cel mai mare retailer din lume. Kaufland este una dintre cele mai mari companii de retail din Europa, cu peste 1.270 de magazine și mai mult de 150.000 de angajați în opt țări.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: