fbpx
Companii Stiri

Kaufland deschide un nou magazin în Brașov2 min

06/04/2017 2 min read

author:

Kaufland deschide un nou magazin în Brașov2 min

Reading Time: 2 minute

Kaufland România deschide un nou magazin în Brașov, acesta fiind cel de-al 114-lea magazin al rețelei la nivel național.

“Special pentru sărbătoarea Floriilor, toți clienții vor fi așteptați în noul magazin cu flori, într-un decor inedit de primăvară”, arată compania, într-un comunicat de presă.

Magazinul va fi deschis sâmbătă, 8 aprilie, și este situat pe str. Avram Iancu nr. 62, având o suprafață de vânzare de 2771 metri pătrați. Prin deschiderea acestui nou magazin, Kaufland, unul dintre cei mai mari angajatori din România, creează aproximativ 100 de locuri noi de muncă în Brașov și susține dezvoltarea comunității locale, arată reprezentanții companiei.

„Regionalitatea este unul dintre principiile de bază în ce privește portofoliul de produse Kaufland România. Avem o colaborare de lungă durată cu producătorii locali, iar traseul scurt de aprovizionare ne ajută să oferim produse proaspete, la prețuri reduse, dar și să contribuim în acest mod la sprijinirea economiei locale”, a declarat Valer Hancaș, Manager Corporate Affairs & Comunicare, Kaufland România.

Noul magazin pune la dispoziție un punct Grill cu preparate gustoase pentru cei care vor să ia masa rapid și asigură zilnic livrări de produse proaspete precum legume, fructe, lactate, carne, mezeluri etc. printr-un traseu scurt de aprovizionare.

 “Susținem producătorii români și prin alte acțiuni – precum programul de certificare a calității legumelor și fructelor pentru fermierii locali (GLOBALG.A.P.), prin înființarea Cooperativei Agricole „Țara Mea”, dar și oferind micilor producători puncte gratuite de desfacere, cum sunt târgurile de bunătăți românești pe care le organizăm la nivel național”, a declarat Valer Hancaș, Manager Corporate Affairs & Comunicare, Kaufland România.

Potrivit angajamentului Kaufland România față de protejarea mediului înconjurător, și acest hipermarket beneficiază de o instalație de încălzire ecologică – un sistem complex modern care recuperează căldura de la instalațiile frigorifice și care permite economisirea resurselor naturale, cu responsabilitate față de mediu. Mai mult, 100% din energia utilizată în magazin este verde, provenind în totalitate din surse regenerabile.

Magazinul este modernizat în linie cu cele mai noi standarde de amenajare și beneficiază de un nou concept de design interior pentru raioane.

Kaufland se numără printre cele mai mari companii de retail din Europa, cu peste 1.300 de magazine în 7 țări și o rețea de 114 magazine în România.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *