Companii Stiri

Kaufland România, în Topul celor mai doriți angajatori

15 dec. 2016 < 1 min

Kaufland România, în Topul celor mai doriți angajatori

Reading Time: < 1 minut

Kaufland România se numără printre cei mai doriți angajatori din industria de retail din România, potrivit Topului celor mai doriți angajatori, recent publicat de compania internațională de cercetare Universum Global. Studiul este primul realizat pentru piaţa din România și are la bază un eșantion de peste 10.000 de studenţi.

Astfel, Kaufland România ocupă prima poziție în clasamentul companiilor din industria retail, segmentul food (supermarketuri, hipermarketuri). Rezultatele studiului au arătat că echilibrul dintre viața personală și profesională joacă cel mai important rol pentru studenții care se află în căutarea unui job, urmat îndeaproape de obiectivul de siguranța locului de muncă.

Kaufland a reușit să se poziționeze astfel, nu numai în ceea ce privește atragerea de talente în rândul persoanelor interesate de a avea o carieră în retail, dar și în ceea ce privește modelul de succes al businessului, fiind în continuă expansiune și recrutând un număr mare de angajați.

Recent, Kaufland România, a anunțat decizia de a crește salariul minim pentru lucrătorii comerciali din magazine la suma de 2000 lei brut cu tichete de masă, cu sporuri și tichete de masă, dar și acordarea unei zile de concediu de odihnă în plus, începând din martie 2017.

Tot în 2016, Kaufland România a primit certificarea internațională ca Top Angajator acordată de Top Employers Institute din Olanda. În calitatea sa de organizație independentă, The Top Employers Institute întreprinde anual un amplu proces menit să auditeze și să certifice companii de top din întreaga lume care demonstrează cu succes că asigură condiții optime angajaților săi în vederea desfășurării activității și atingerii obiectivelor de performanță. Kaufland România a îndeplinit anul acesta performanța de a fi singura companie din industria de retail căreia îi este recunoscut statutul de Angajator de Top.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: