fbpx
Management Stiri

Konica Minolta achizitioneaza Webcom1 min

06/07/2015 < 1 min read

Konica Minolta achizitioneaza Webcom1 min

Reading Time: < 1 minut

Konica Minolta Cehia a anuntat recent achizitia Webcom, unul dintre cei mai importanti furnizori de solutii CRM si sisteme de informare ERP pe platforma Microsoft Dynamics din Europa Centrala si de Est

Tranzactia face parte din strategia Konica Minolta de dezvoltare a expertizei IT in Europa Centrala si de Est, fiind cea mai mare investitie realizata de subsidiara din Cehia in extinderea serviciilor. Achizitia se va finaliza dupa aprobarea Oficiului pentru Protectia Concurentei si va intra in vigoare la finele lunii iulie. Webcom este operationala in Cehia din 1998 si a inregistrat anul trecut o cifra de afaceri de 12,7 milioane de euro. Konica Minolta va prelua toate activitatile comerciale ale Webcom si angajatii companiei, integrand serviciile furnizate in portofoliul propriu de servicii. Webcom va continua sa isi desfasoare activitatea separat, sub marca proprie si isi va pastra conducerea actuala, directorul executiv Stanislav Hlobilek devenind membru al echipei de management Konica Minolta.

“Aceasta achizitie sustine strategia noastra globala de a ne transforma intr-un adevarat furnizor de servicii IT. Webcom are un succes si performante importante in domeniul sau de activitate si, astfel, nu intentionam sa intervenim in operatiunile sau in structura sa. Dimpotriva, dorim sa ii oferim oportunitati de crestere pe pietele straine in care Konica Minolta desfasoara deja afaceri. Patreneriatul nostru se va concentra pe dezvoltarea de noi servicii si configurarea abordarii noastre comune pentru ceilalti”, spune Tomas Bednar, Managing Director al Konica Minolta Business Solutions Cehia.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *