Lifestyle Stiri

Kuzina: noul colț grecesc din București

13 dec. 2016 < 1 min

Kuzina: noul colț grecesc din București

Reading Time: < 1 minut

Kuzina restaurant by Corvin Cristian . Bucharest .2016Lanțul de restaurante Divan Group s-a extins, de cuând, cu un nou local. Este vorba despre restaurantul grecesc Kuzina, deschis în partea de nord a Bucureștiului, astfel încât să fie accesibil uneia dintre cele mai aglomerate zone de birouri din Capitală.

Meniul tradițional grecesc este elementul distinctiv al restaurantului. Oferta sa culinară include chiar și un preparat unic pe piața din România, Gyro Kavurma. Acesta este preparat din carne de vită, gătită în suc propriu timp de câteva ore, servită cu salată grecească, un sos special și lipie crocantă. Kuzina pune la dispoziția clienților și o cramă generoasă, care include peste 100 de sortimente. Spațiul acesteia va fi consacrat evenimentelor VIP, cooking show-urilor și degustărilor.

Cei pasionați de bucătăria grecească, pot duce produsele grecești și la ei acasă. Kuzina include și un magazin, de unde se pot cumpăra: dulcețuri de portocale și de rodii, pâine tradițională cretană cu oregano, ulei de măsline și o selecție din cele mai bune brânzeturi din Grecia. Produsul vedetă este un oțet balsamic ținut într-un butoi din lemn de castan, timp de șase ani.

Designul noului local, semnat de Cristian Corvin, arhitectul care a decorat toate restaurantele aparținând Divan Group, îi transportă pe oaspeții Kuzina chiar în inima Greciei. Culorile dominante sunt albastrul și albul, iar cele 50 de spoturi, plasate la același unghi, creează iluzia unui apus continuu.

Array

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: