Marketing Stiri

La Mer, disponibila si in Romania

31 mart. 2016 < 1 min

La Mer, disponibila si in Romania

Reading Time: < 1 minut

 

Brandul de produse de ingrijire La Mer, parte din portofoliul Estée Lauder Companies, a intrat oficial pe piata din Romania, produsele fiind din martie disponibile in exclusivitate in Sephora Baneasa.

Brandul La Mer a fost lansat in Romania sub conceptul „Descopera povestea unica si miraculoasa a cremei La Mer”, eveniment la care au participat peste 120 de invitati, personalitati publice, parteneri si reprezentanti mass-media.

La nivel mondial, in 1995, La Mer a fost achizitionata de Estée Lauder Companies iar brand-ul este vandut in prezent in peste 65 de tari. Primul produs al brand-ului, Creme de la Mer, a fost creat de doctorul fizician aerospatial Max Huber, in cercetarile sale pentru a gasi un tratament pentru pielea sa. Crema contine ingrediente meticulos selectate iar procesul intens de fermentatie  este unul dintre cele mai bine pastrate secrete din industria de frumusete.

Estée Lauder Romania este prezenta pe piata locala a cosmeticelor de lux din 1997. Anul trecut, compania a avut o cifra de afaceri de peste 7 milioane de euro, iar pentru acest an are in plan extinderea distributiei si a numarului de branduri aflate in portofoliu.

In prezent, din portofoliul companiei fac parte branduri precum Clinique, Estee Lauder, Tom Ford, Michael Kors/Tommy Hilfiger/Donna Karan New York fragrances, Bumble and Bumble, La Mer, Bobbi Brown si MAC. De curand, la nivel mondial, Estée Lauder Companies a achizitionat si brand-ul by Kilian, dezvoltandu-si astfel si portofoliul de parfumerie de nisa.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: