Marketing Stiri

Lansare cu cantec pentru generatia A

27 mart. 2015 < 1 min

Lansare cu cantec pentru generatia A

Reading Time: < 1 minut

Samsung Electronics Romania si KREM, artist hip hop si MC, au lansat melodia Generatiei A, parte din campania de promovare a smartphone-urilor Samsung Galaxy A5 si A3, lansate in Romania in luna ianuarie.

In urma unui anunt pe pagina de Facebook Samsung Mobile Romania, au fost postate peste 700 de comentarii cu cuvinte relevante noii generatii de tineri. Unele dintre acestea au fost folosite mai apoi de KREM in scrierea versurilor melodiei.

Melodia a fost completata de un videoclip si poate fi ascultata pe canalul Youtube Samsung Romania

Smartphone-urile Samsung Galaxy A5 si A3 sunt dedicate in mod special tinerilor, care nu isi doresc doar un dispozitiv cu un design elegant, ci si specificatii tehnice avansate. Camera foto avansata cu functia wide selfie le permite utilizatorilor sa isi faca cele mai interesante fotografii de grup, pe care le pot incarca rapid pe retelele sociale, datorita vitezei avansate a retelelor LTE Cat 4. Procesorul Quad Core de 1,2 GHz permite navigarea rapida si efectuarea operatiilor multi-tasking, iar functia consacrata Ultra Power Saving Mode ofera posibilitatea de a ramane mereu conectati, chiar si la finalul unei zile lungi petrecute in afara casei sau a biroului. In plus, design-ul metalic elegant si varietatea de culori le ofera tinerilor posibilitatea de a-si exprima stilul personal exact asa cum vor ei.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: