Marketing Stiri

Consolidare in strategia internationala

11 nov. 2014 < 1 min

Consolidare in strategia internationala

Reading Time: < 1 minut

BDR Associates Communication Group a castigat un nou proiect de comunicare pentru UNICEF in Azerbaidjan.

Foto: Dreamstime

UNICEF a ales agentia BDR Associates pentru activitati de comunicare in cadrul campaniei de informare a programului educational WASH in School-Social Mobilization, in urma unei licitatii publice organizate, recent, la Baku. Primele actiuni includ crearea logo-ului campaniei precum si designul materialelor informative ce vor fi utilizate pe durata campaniei.

Acesta este cel de-al treilea proiect dezvoltat de BDR Associates in Azerbaidjan, dupa ce, in 2013, agentia a castigat primele sale doua contracte de consultanta si comunicare strategica pe aceasta piata, unul pentru o companie privata din domeniul FMCG si celalalt pentru organizatia internationala UNICEF.

Recent, BDR Associates a dezvoltat si noi activitati de comunicare la Tbilisi pentru Intercontinental hotels, client pe care il asista in parteneriat cu Hill+Knowlton Strategies, asigurandu-si intrarea pe piata din Georgia, in prima parte a anului 2014.

BDR Associates este prezenta si in Republica Moldova, din anul 2002, fiind astfel prima agentie romaneasca de profil care si-a deschis o reprezentanta in strainatate.

In 2005, BDR Associates a devenit partenerul desemnat de catre Organizatia Internationala Superbrands pentru implementarea programelor Superbrands in Romania si pentru publicarea cartilor Superbrands. De asemenea, BDR este prima agentie de PR din Romania care a castigat, in 2006, premiul de inalta reputatie Sabre for Best Practice in Central-Eastern Europe. Compania a dezvoltat proiecte de comunicare si pe alte piete ca Georgia, Serbia, Azerbaidjan si Croatia. Din 2007, BDR Associates este partener al CEC Government Relations in dezvoltarea proiectelor de public affairs in Romania si in UE.

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: