Companii Stiri

Farmacia, la un apel distanta

6 iul. 2016 < 1 min

Farmacia, la un apel distanta

Reading Time: < 1 minut

A&D Pharma a lansat un call-center pentru pacienții aflati in cautarea unor produse farmaceutice cu disponibilitate redusa – PharmAssist.

PharmAssist este un serviciu dezvoltat special pentru pacienți de catre Grupul A&D Pharma, acesta putand fi apelat gratuit, de luni pana vineri, din orice rețea de telefonie, la numarul verde 0800 500 800, in intervalul orar 08:00 – 18:00.

Pacienții pot afla informații despre produse și pot solicita rezervarea acestora intr-o farmacie de proximitate afiliata programului PharmAssist. In cazul in care medicamentele solicitate nu sunt disponibile, echipa PharmAssist comanda produsele direct de la furnizori și le rezerva timp de 48 h in farmacia afiliata aleasa de pacient, acesta alegand sa le achiziționeze in funcție de programul propriu. Totodata, prin relația stransa cu reprezentanții companiilor farmaceutice, echipa PharmAssist poate oferi informații despre orice produs de care pacienții au nevoie.

„Am pregatit o echipa de profesioniști cu experiența atat in domeniul farmaceutic, cat și in comunicarea cu clienții, punand la dispoziție toate resursele Grupului A&D Pharma, care verifica in timp real disponibilitatea anumitor medicamente și care rezerva produsul solicitat de catre pacienți in cea mai apropiata farmacie afiliata programului PharmAssist. Astfel, pacienții caștiga timp și se simt mult mai confortabil știind ca au acces rapid la tratamentul prescris. Prin PharmAssist, tratamentul necesar se afla la un apel distanța”, declara Robert Popescu, CEO A&D Pharma.

Din Grupul A&D Pharma fac parte Mediplus Exim – liderul pieței de distribuție farmaceutica din Romania, lanțul de farmacii Sensiblu, lanțul de farmacii Punkt, cu adresabilitate catre pacienții cu venituri mici și medii, precum și A&D Pharma Marketing and Sales – companie ce ofera atat in Romania, cat și in alte țari din Europa Centrala și de Est servicii complete de marketing, promovare și vanzare pentru un portofoliu extins de producatori și branduri recunoscute la nivel mondial.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: