fbpx
Antreprenori Stiri

Lanțul de cafenele 5togo a ajuns la 40 de unități1 min

06/03/2017 < 1 min read

author:

Lanțul de cafenele 5togo a ajuns la 40 de unități1 min

Reading Time: < 1 minut

5togo, cea mai accesată franciză românească de horeca din România, a atins pragul de 40 de unități, devenind astfel cel mai mare lanț de cafenele de pe teritoriul țării, conform unui comunicat al companiei.

Cu o cifră de afaceri de 1,2 milioane de EUR per grup, 5togo a încheiat anul cu 36 de cafenele, deschizând deja în primele 2 luni ale acestui an, încă 4 locatii, urmând a se mai deschide încă 5 în următoarele 45 de zile. 

”Noul 5 to go a fost gândit ca un coffee shop de cartier. A fost deschis în locul unui apartament de doua camere transformat în spațiu comercial. Am primit feedback pozitiv din partea locatarilor din zonă care ne-au spus că se bucură că exista o astfel de locație în apropierea locuinței lor” Radu Savopol, co-fondator 5togo.

Cea mai recentă cafenea 5togo este deținută de către doi antreprenori, un avocat și un producător de termopane, iar investiția a fost de 17.000 EUR, incluzând amenajarea spațiului, francizarea și întreaga aparatură necesară. 

Planul fondatorului 5togo Radu Savopol, pe termen mediu, este de a atinge 100 de unități până la finalul anului 2018, și lansarea a încă două noi concepte, 5togo coffee spot și 5togo+ în următorul an. 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *