Lifestyle

Laureați de excepție la gala „Valori de România” 2018

26 apr. 2018 3 min

Laureați de excepție la gala „Valori de România” 2018

Reading Time: 3 minute

Revista Biz a premiat din nou românii care pun țara pe harta lumii, care ne reprezintă cu succes, oriunde ar fi, oameni care fac performanță și excelează în acțiunile lor. Cea de-a treia ediție a Galei „Valori de România” 2018 a avut loc la 25 aprilie, la palatul Bragadiru, iar personalitățile care au primit recunoaștere sunt:

Andreea Răducan

Andreea Răducan, multiplă medaliată cu aur și argint la jocurile olimpice, campionate mondiale de gimnastică artistică

Corul Madrigal, ansamblu inclus pe lista valorilor patrimoniului imaterial al UNESCO

Echipa „România, te iubesc!”, un proiect de televiziune laureat la gala Emmy

Andrei Roșu, sportiv de anduranță intrat în Cartea Recordurilor, primul român care a trecut înot Canalul Mânecii

Echipa feminină de tenis de masă a României, campioană europeană

Sportiva Loredana Toma, triplă campioană mondială la haltere

Mirela Drăgoi, președinte executiv al celui mai mare business de preforme PET din Balcani

Șerban Radu, fondatorul lanțului Cărturești și promotor al cărții tipărite

Dan Perjovschi, artist cu expoziții personale la muzee renumite precum Tate Modern (Londra), MoMA (New York) sau Macro (Roma)

Actrița Ana Ularu, al cărei palmares include 38 de filme și seriale de televiziune, cu roluri în producții străine importante

Ruxandra Donose

Mezzosoprana Ruxandra Donose, protagonistă în spectacolele Operei din Berlin, a Operei din Zürich și a Operei din Rouen

Scriitorul Mircea Cărtărescu, una dintre figurile emblematice ale culturii române, distins în 2018 cu premiul internațional Formentor pentru literatură

Echipa Ideo Ideis, proiect teatral unicat, dedicat procesului de educație alternativă pentru liceeni

Inventatorul Mircea Tudor, singurul antreprenor care a câștigat de două ori Marele Premiu al Salonului de Invenții de la Geneva cu două sisteme de securitate revoluționare, utilizate astăzi la nivel global

Valeriu Nicolae, activist pentru drepturile copiilor, incluziune socială și politici privind sărăcia

Românii premiați sunt onorați, de asemenea, în cadrul cărții-manifest 100 de personalități care pun România pe harta lumii”, lansată  în cadrul Galei. „100 de personalități care pun România pe harta lumii” este un proiect original Revista Biz, realizat în parteneriat cu Banca Transilvania. Cartea face cunoscută cititorilor viziunea despre lume și performanțele unor oameni care au beneficiat mai mult sau mai puțin de notorietate mediatică, dar care ne fac mândri că suntem români.

“Ne-am propus să portretizăm oamenii care ne fac să fim mândri că suntem români, și nu sunt puțini. Ne-am oprit la 100, dar, cu siguranță, sunt mult mai mulți cei care ne pot reprezenta cu cinste, cei care ne demonstrează că se poate și care ne ambiționează să fim mai optimiști în ceea ce privește valorile românești. Ei sunt interlocutorii care merită să fie adevăratele subiecte și știri principale în această țară,” a spus Marta Ușurelu, Redactor Șef, Revista Biz

„100 de personalități care pun România pe harta lumii” este un proiect original Revista Biz, realizat în parteneriat cu Banca Transilvania. Cartea face cunoscută cititorilor viziunea despre lume și performanțele unor oameni care au beneficiat mai mult sau mai puțin de notorietate mediatică, dar care ne fac mândri că suntem români. Publicația poate fi comandată online aici.

Printre românii reuniți în lista celor 100 de personalități se numără Florin Bîlbîie – profesor de macroeconomie la Sorbona, Călin Rovinescu – Președinte Air Canada, actrița Alexandra Maria Lara, arhitecții Daniel și Maximilian Zielinski, parteneri la Foster + Partners și Oana Lungescu, purtător de cuvânt al NATO.

Partenerii galei „Valori de România 2018” sunt: Banca Transilvania, Chivas, Penny Market, Tinmar, Liliac, Nespresso și Marbo Trade.

Galerie Foto:

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: