Marketing Stiri

Social Media Camp de nota 10

9 dec. 2015 < 1 min

Social Media Camp de nota 10

Reading Time: < 1 minut

Profesionisti din companii si experti in social media vor respira aerul tare al online-ului romanesc in prima si singura tabara de social media marketing din Romania, ajunsa la a zecea editie.

Social Media Snow Camp 2015 inseamna trei zile de social media marketing, workshopuri, conferinte, traininguri si networking impreuna cu cei mai buni specialisti in comunicarea online si marketing din Romania. 70 de reprezentanti din companii si 15 experti se intalnesc la Paraul Rece si analizeaza strategiile de social media marketing cel mai potrivite pentru domeniul in care isi desfasoara activitatea, gasesc impreuna cai de rezolvare a situatiilor de criza sau rezolva brief-uri reale oferite de companiile partenere ale evenimentului.

Am ajuns la a zecea editie de Social Media Camp. De ce continuam sa facem acest eveniment? Pentru ca social media este complicat de simpla. Pentru ca lucrurile serioase se spun mult mai direct si la obiect cand oamenii interactioneaza si in afara unei sali de conferinte. Pentru ca ideile cu adevarat valoroase rezulta din schimburi sincere de idei si dezbateri aprinse. Pentru ca asa putem oferi acces la profesionistii care fac performanta in social media. Pentru ca socializarea offline este extrem de importanta pentru succesul online.

Cea mai conectata tabara de iarna ofera o experienta completa in social media, unde participantii analizeaza ingredientele campaniilor de succes in online, modalitatile de a construi si consolida comunitati si identifica tendintele care transforma felul in care comunica brandurile. Social Media Snow Camp este locul unde afli care sunt cele mai potrivite strategii de social media marketing si cum te ajuta in activitatea de zi cu zi.

Social Media Snow Camp 2015 are loc in perioada 10-13 decembrie, la Paraul Rece. Detalii despre speakeri si programul evenimentului gasiti aici.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: