Management Stiri

Leading Millennials, primul curs practic din Romania

16 mart. 2016 2 min

Leading Millennials, primul curs practic din Romania

Reading Time: 2 minute

Compania de training Human Capital Resources (HCS) lanseaza Leading Millennials, primul curs practic din Romania care analizeaza cum se raporteaza angajatii generatiei Y la locul de munca si ofera solutii practice pentru cresterea eficientei lucrului in echipe multi-generationale. 

Programul Leading Millennials le vorbeste atat managerilor, cat si angajatilor. Acesta este alcatuit dintr-un modul mai amplu destinat managerilor („How to lead”) si un workshop aplicat pentru millennials („How to follow”).

„In ultimii ani, am discutat cu manageri din diferite industrii despre dificultatile gestionarii echipelor cu membri de varste diferite. Angajatii din generatia Y sunt, adeseori, vazuti ca angajati problema, o situatie care ar trebui sa ne sperie in conditiile in care ei vor reprezenta, mai curand decat ne dam, poate, seama, marea majoritate a echipelor din companii. In acest context, devine extrem de important ca managerii sa invete cum ii pot motiva pe cei mai tineri angajati, cum ii pot ajuta sa se integreze in structura organizationala a companiilor lor si sa-si valorifice adevaratul potential profesional.”, spune Radu Margarit, Trainer & Managing Director Human Capital Resources. 

„How to lead” le va oferi managerilor solutii concrete pentru  personalizarea procesului de recrutare a tinerilor, crearea unor proceduri diferite de induction pentru tinerii nou veniti in companie si implementarea unui mod mai eficient de alocare, monitorizare si evaluare a sarcinilor. O componenta importanta a modulului o reprezinta si creionarea unei abordari personalizate pentru dezvoltarea profesionala si motivarea generatiilor tinere si trecerea printr-o serie de exercitii practice pentru optimizarea comunicarii intre generatii.

Programul Leading Millennials are la baza peste sase luni de cercetare si discutii cu un grup reprezentativ pentru generatiile X si Y. El le ofera managerilor din companii, dar mai ales departamentelor de HR, instrumentele necesare pentru a recruta tineri talentati si pentru a gestiona corect asteptarile acestora. Este disponibil la cerere si poate fi desfasurat atat in doua zile (8 ore/zi), cat si pe parcursul a 6 saptamani (3h/saptamana). Mai multe detalii despre curs puteti gasi si pe website-ul http://www.brainperform.ro/training/leading-millennials/.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: