BizRemote by certSIGN Companii Stiri

Mega Image asigură alimente și produse de igienă pentru spitale din prima linie din București

apr. 1, 2020 < 1 min

Mega Image asigură alimente și produse de igienă pentru spitale din prima linie din București

Reading Time: < 1 minut

Mega Image face donații de alimente, mâncare gata pregătită și produse de igienă și curățenie către spitalele și personalul medical din prima linie, din București, care tratează pacienți infectați cu COVID-19.

Este vorba patru spitale din prima linie din București, respectiv Institutul Național de Boli Infecțioase Prof. Dr. Matei Balș, Spitalul Universitar de Urgență Elias, Spitalul clinic Dr. Victor Babeș și Institutul de Pneumoftiziologie Marius Nasta.

În același timp, sunt donate zilnic 200 de porții de mâncare gata pregătită pentru personalul medical din cadrul Institutului Național de Boli Infecțioase Prof. Dr. Matei Balș.

Peste 100.000 de produse vor fi donate în total, care acoperă o parte din necesarul acestor spitale în această perioadă dificilă.

„Perioada pe care o traversăm cu toții pune la mare încercare sistemele medicale din întreaga lume. Prin această inițiativă, rămânem aproape de comunitate și susținem spitalele din București aflate în prima linie în lupta împotriva COVID-19 prin alimente, cât și produse de igienă, atât de necesare în acest moment. Vrem să le mulțumim, astfel, tuturor celor care au grijă de noi toți în fiecare zi și să îi sprijinim pentru a trece mai ușor prin această perioadă dificilă”, afirmă Mircea Moga, CEO Mega Image.

 Alimentele vor fi oferite spitalelor și personalului medical pe toată perioada pandemiei și asigură o dietă sănătoasă și variată.

Credit foto: ID 125060839 © Andrei Gabriel Stanescu | Dreamstime.com

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: