fbpx
Stiri Tech

Elefant își majorează capitalul cu 1,7 milioane de euro1 min

26/08/2019 < 1 min read

Elefant își majorează capitalul cu 1,7 milioane de euro1 min

Reading Time: < 1 minut

Elefant Online SA, compania care deține elefant.ro și elefant.md, și-a majorat capitalul social cu aproximativ 1,7 milioane euro. În urma acestei operațiuni, investiția istorică în companie se apropie de 20 de milioane de euro.

“Majorarea de capital era planificată pentru a doua parte a acestui exercițiu fiscal, iar participarea tuturor acționarilor demonstrează încă o dată încrederea și determinarea întregii echipe de a asigura dezvoltarea companiei în următoare perioadă”, explică Sergiu Chircă, CEO al elefant.ro.

Platforma elefant.ro este prezentă de 9 ani pe piața din România, pornind inițial pe zona de retail online de cărți, unde a și devenit lider al pieței locale. Ulterior, compania și-a diversificat oferta, având în prezent în ofertă și jucării, electronice și electrocasnice, cosmetice, ceasuri, produse de fashion, nutriție și home&deco. Elefant, deținut de fondului de investiții Fribourg Capital, s-a extins și în afara țării deschizând o filială la Chișinău, în Republica Moldova, prin magazinul online elefant.md.

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *