Companii Stiri

Lectii pentru BAC, la KFC

13 aug. 2015 < 1 min

Lectii pentru BAC, la KFC

Reading Time: < 1 minut

KFC a lansat campania „Lectii pe tava”, prin care ii incurajeaza pe cei in așteptarea Balacaureatului sa invete intr-un mod distractiv, in timp ce iau masa in restaurant. Pana la inceperea sesiunii din august, elevii vor gasi 18 modele de subiecte pentru BAC, pentru proba de limba și literatura romana, pe tavile din restaurantele KFC Magheru, Dorobanti, Regina Elisabeta, Unirii, Sun Plaza și Mega Mall. De asemenea, cei care aleg sa comande la pachet pot cere exercitiile pentru acasa.

„Pe langa produsele noi pe care incercam sa le adaugam frecvent in meniu, ne-am propus sa oferim clientilor noștri și alte noutati in restaurante, cum sunt “lectiile pe tava”. Daca te pregatești pentru BAC– sau pur și simplu vrei sa iti amintești putina literatura sau teorie literara- cere și foile de tava cu subiecte pentru proba de romana și imbina utilul cu placutul. Cu putin noroc, poti primi pe foaia de examen chiar subiectele pe care le recapitulezi la KFC”, declara Monica Eftimie, Chief Marketing Officer KFC Romania, intr-un comunicat de presa.

Cele 18 variante de subiecte sunt realizate de profesorul de limba și literatura romana Mariana Badea. Mai multe detalii sunt disponibile pesite-ul campaniei și pe pagina de Facebook KFC Romania.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: