Marketing Stiri

Leo Burnett Group semneaza noua campanie BRD

18 sept. 2015 2 min

Leo Burnett Group semneaza noua campanie BRD

Reading Time: 2 minute

Campania integrata BRD Expresso include spot TV, online, radio si POSM. Povestile prezentate pun accent pe intoarcerea catre propriile pasiuni care, cu putin ajutor financiar, devin proiecte de viitor.

Protagonista spotului TV este Rodica, o casierita la supermarket, foarte pasionata de gatit prajituri. In ziua in care se decide sa-si renoveze bucataria, universul parca ii spune ceva. Cu noua bucatarie pusa la punct si toate ustensilele necesare, Rodica gateste eclere minunate, iar fiica ei vine cu ideea sa le vanda chiar pe internet. In scurt timp, pasiunea ei se transforma intr-un business personal de succes. La fel si pentru Mara, contabila la o multinationala si fashionista in timpul liber sau Sorin, electricianul de la uzina talentat la pictura, pasiunea din timpul liber devine un proiect de viitor, cu ajutorul Creditului Expresso.

Campania online adauga faptul ca uneori e mai greu sa vezi schimbarea in tine, dar o zaresti imediat la cei din jurul tau. De aceea, BRD isi indeamna clientii sa recomande Creditul Expresso persoanelor care merita o schimbare in bine si au nevoie de un impuls financiar pentru a-si vedea visul implinit.

Creditul Expresso poate fi acordat fara adeverinţa de venit sau alte documente justificative ale veniturilor obtinute din salarii sau din pensii, iar sumele de pana la 32.000 RON se acorda in 3 ore de la depunerea dosarului complet in orice agentie BRD.

Comisionul de administrare si analiza de dosar este zero, iar calitatea serviciului e garantata: daca nu esti multumit, poti renunta la credit gratuit in 30 de zile.

Echipa Leo Burnett Group: Razvan Capanescu – Chief Creative Officer; Radu Olteanu – Senior Copywriter; Cosmin Ezaru – Senior Art Director; Mihai Mateescu – Digital Art Director; Irina Carbunescu – Senior Strategic Planner; Matei Psatta – Digital Strategy and Social Media Director; Ioana Carp – Account Manager; Adela Sescu – Account Executive; Sorin Deleanu – AV Producer

Echipa BRD:

Gabriela Simion – Executive Director Marketing and Products Management; Monica Dudoiu – Director Credit Products and Deposits; Ana Vilcescu – Product Manager; Luiza Vrinceanu – Brand Communication Manager; Mircea Tomescu – Communication Director; Adrian Enculescu –  Digital Marketing Manager

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: