Brand Focus Stiri

Carrefour oferă o galaxie de experiențe și promovează reciclarea la SAGA Music Festival

10 sept. 2021 2 min

Carrefour oferă o galaxie de experiențe și promovează reciclarea la SAGA Music Festival

Reading Time: 2 minute

Carrefour oferă activități speciale și premii ce răsplătesc faptele responsabile de reciclare pentru participanții la SAGA Music Festival, care are loc în weekendul 10-12 septembrie la Romaero.

„Weekendul acesta, două lumi se întâlnesc pe platforma industrială Romaero Băneasa – Carrefour x Saga, care aduc iubitorilor de muzică de electronică o galaxie de ritmuri, experiențe și multe surprize. Propunem festivalierilor un concept inedit de călătorie intergalactică, atât în mediul digital, cât și la Romaero. Primul pas este aplicația Carrefour ca portal pentru experiențele și surprizele pregătite. Suntem entuziasmați să fim parte din universul Saga și abia așteptăm să ne conectăm cu participanții prin muzică bună, vinuri premium, gustări pregătite de chefi și, foarte important, prin simțul de responsabilitate față de mediu.”

Narcis Horhoianu, Chief Marketing Officer Carrefour România

Aplicația Carrefour, poarta către galaxia de experiențe și premii

Contul Act For Good (AFG) din aplicația Carrefour oferă acces la experiențe, fapte bune și premii pentru participanții la festival.

Călătoria prin Galaxie începe la WineSquare by Carrefour, unde participanții pot savura vinuri dintre cele mai selecte, de la crame de renume incluse în programul Carrefour Deschidem Vinul Românesc, cât și cocktailuri pe bază de vin.

Expediția continuă cu Sparkling Wine Cocktail Show susținut de The Iconic State, de două ori pe zi la 19:00 și 20:00, și Cocktail Show susținut de Valentin Luca, campion mondial World Flair Bartender, în fiecare seară de festival, începând cu ora 20:00.

Apoi, în Nebuloasa Delicioasă, Carrefour așteaptă toți exploratorii la cele trei truck-uri de mâncare din Food Court Saga, unde își încarcă bateriile și pot degusta burgeri delicioși, pregătiți de chef Ciprian Ogarcă, dar și sandvișuri cu brânzeturi și deserturi proaspete semnate de chefs Vincent Lointier, toate preparate din ingrediente locale.

Prin scanarea codului Act for Good din aplicația Carrefour, participanții beneficiază de reduceri de 25% la toate produsele de la WineSquare și de la cele trei truck-uri de mâncare.

Reciclare la festival

Carrefour pune la dispoziția participanților la SAGA Festival trei stații de colectare Reciclad’Or powered by Carrefour. Prin contul Act For Good, participanții pot îndeplini misiunile de reciclare și pot debloca premii în aplicația Carrefour, scanând un cod și primind recompense în funcție de cantitatea de pahare de plastic aduse la punctele de colectare:

  • La fiecare 10 deșeuri colectate, vor primi un voucher în valoare de 10 lei pentru cumpărături de minim 50 de lei în magazinele Carrefour, valabil până la 30 septembrie;
  • La 15 de deșeuri colectate, vor primi un pahar cu vin Domeniul Bogdan Ecou de la Wine Square by Carrefour;
  • Pentru 20 de deșeuri colectate, utilizatorii pot debloca un voucher pentru transport gratuit prin Bringo, valabil până la 30 septembrie, pentru un coș de cumpărături de minimum 199 de lei din magazinele Carrefour.

Premii vor fi colectate prin aplicația Carrefour, iar prin aplicația Bringo, participanții responsabili de la festival pot primi vouchere cu transport gratuit, pentru a se bucura de comenzile lor toată luna septembrie.

Totodată, magazinul Carrefour Băneasa găzduiește până joi, 9 septembrie,  un centru unde participanții la Saga Festival își pot schimba biletele la eveniment în brățări pentru acces direct în festival, câștigând astfel timp.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: