Companii

Leroy Merlin ajunge la Timișoara

30 aug. 2016 < 1 min

Leroy Merlin ajunge la Timișoara

Reading Time: < 1 minut

Primul magazin al retailerului de bricolaj Leroy Merlin din zona de vest a României va fi deschis pe 2 septembrie la Timișoara. Este cel de-al 15-lea magazin din rețeaua locală a companiei.

Magazinul Leroy Merlin Timișoara are o suprafață totală de peste 13.400 mp, oferă peste 28.000 de produse și și un spațiu drive-in, întins pe o suprafață de 4.000 mp, unde marfa poate fi încărcată direct în mașină.

„Deschiderea magazinului din Timișoara marchează succesul unui program de dezvoltare a companiei care a ținut 20 de luni și in cursul căruia au fost transformate și redeschise 12 magazine din fosta rețea bauMax, iar două au fost construite de la zero (Leroy Merlin Craiova și Leroy Merlin Alexandriei). Leroy Merlin reușeste prin deschiderea magazinului din Timișoara să acopere aproape în totalitate teritoriul României”, a declarat Frédéric Lamy, directorul general Leroy Merlin România.

În prezent, în România, funcționează 14 magazine Leroy Merlin, dintre care două în București, două în Cluj-Napoca și câte unul în Craiova, Blejoi (lângă Ploiești), Bragadiru, Brașov, Constanța, Sibiu, Suceava, Târgu Mureș, Bacău și Iași.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: