fbpx
Finanțe Stiri

Libra Bank confirma excelenta operationala1 min

08/06/2015 < 1 min read

Libra Bank confirma excelenta operationala1 min

Reading Time: < 1 minut

Libra Internet Bank a primit premiul “Euro STP Excellence Award 2014” pentru al doilea an consecutiv. Procesarea Straight-Through Processing (STP) presupune prelucrarea automata a platilor in valuta, fara a fi necesara nicio interventie manuala pe tot parcursul tranzactiei pana la destinatia platii.

Premiul recompenseaza excelenta operationala in moneda Euro, banca atingand o rata de  99,99% a platilor care nu au necesitat interventie manuala, dintr-un total de aproximativ 15.000 plati efectuate pe tot parcursul anului 2014 prin KBC.

Premiul a fost acordat de KBC Group NV, una dintre principalele companii din Belgia si cele mai mari grupuri financiare din Europa si confirma atat performanta procesarii platilor internationale in moneda euro efectuate in beneficiul clientilor, cat si eforturile bancii de a veni in intampinarea clientilor cu solutii bancare eficiente si rapide.

In luna aprilie a acestui an, Libra Internet Bank a adaugat noi functionalitati la mecanismul de procesare automata a platilor in valuta (STP), ce au constat in introducerea a o serie de validari aferente procesarii, astfel incat sa se elimine orice interventie manuala pe tot parcursul tranzactiei pana la destinatia platii, aducand o serie de beneficii clientilor.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *