Finanțe Stiri

Libra Internet Bank reduce comisioanele pentru persoane juridice

oct. 29, 2015 < 1 min

Libra Internet Bank reduce comisioanele pentru persoane juridice

Reading Time: < 1 minut

Incepand cu 1 noiembrie 2015, toti clientii Libra Internet Bank din categoria persoanelor juridice vor beneficia de comision zero la deschiderea de cont curent si un comision unic pentru platile standard pana la 50.000 lei/tranzactie, in valoare de 6 lei la ghiseu, respectiv 3 lei prin internet banking, anunta banca, intr-un comunicat de presa.

“Am dorit sa construim o oferta foarte competitiva, dar si extrem de clara pentru clientii nostri persoane juridice. In plus, asiguram procesare 24/7 prin internet banking si o multitudine de functionalitati online, care usureaza activitatea clientilor nostri, indiferent de cat de mare este volumul operational pe care il gestioneaza”, a declarat Emil Bituleanu, Director General al Libra Internet Bank.

In plus, serviciile de Internet Banking si Mobile Banking sunt oferite clientilor in mod gratuit, fara taxe de activare sau de administrare.

Oferta operationala a bancii se adreseaza tuturor persoanelor juridice atat clienti existenti ai bancii, cat si noilor clienti si este valabila incepand cu data de 1 noiembrie 2015.

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: