Finanțe Stiri

Libra Internet Bank se extinde in Iasi

12 oct. 2015 < 1 min

Libra Internet Bank se extinde in Iasi

Reading Time: < 1 minut

Libra Internet Bank deschide cea de-a doua sucursala in Iasi, ajungand la o retea de 42 de sucursale. “Deschiderea unei noi sucursale in Moldova demonstreaza increderea pe care o avem in potentialul de dezvoltare a pietei locale, Iasi fiind un oras cu un ritm de dezvoltare alert. Prioritatea noastra este sa fim prezenti acolo unde exista potential economic si unde clientii au nevoie de noi pentru a le oferi produse si servicii rapide de cea mai buna calitate”, a declarat Emil Bituleanu, Director General Libra Internet Bank, intr-un comunicat de presa.

Noua sucursala din Iasi este amplasata pe strada Sfantul Lazar, nr. 49 si va functiona in intervalul orar 09:00-17:00, de luni pana vineri, si va derula toate tipurile de operatiuni financiare, de la administrare de conturi curente la solutii de economisire, creditare si carduri.

Libra Internet Bank asigura produse si servicii bancare pentru companii, profesii liberale, IMM-uri si persoane fizice, prin intermediul unei retele alcatuite din 42 de sucursale, precum si prin canale alternative de distributie: ATM-uri, POS-uri, servicii de Internet si Mobile Banking.

La jumatatea anului 2015, banca a raportat un profit record de 11,8 milioane lei, in crestere cu 40% fata de aceeasi perioada a anului 2014.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: