BizRemote by certSIGN Business Companii Stiri

Parteneriatul dintre foodpanda și cora, extins la nivel național

10 iun. 2020 < 1 min

Parteneriatul dintre foodpanda și cora, extins la nivel național

Reading Time: < 1 minut

foodpanda extinde la nivel național parteneriatul cu cora pentru livrări rapide. Astfel, începând de astăzi, foodpanda livrează la domiciliul clienților, în 60 de minute, comenzile de produse de la toate cele 11 hipermarketurile cora din București și din țară (Bacău, Baia Mare, Cluj-Napoca, Constanța, Ploiești și Drobeta-Turnu Severin).

Totodată, portofoliul de produse care poate fi comandat din aplicația foodpanda s-a mărit, în prezent fiind disponibile pentru livrare acasă peste 1.500 de produse alimentare și non-alimentare comercializate de cora România. De asemenea, gama de produse a fost extinsă cu fructe și legume proaspete și congelate, carne, pește, mezeluri și lactate. Printre categoriile de produse din care clienții pot comanda se numără: alimente de bază, băuturi alcoolice și non-alcoolice, carne și pește, produse bio, cosmetică și îngrijire personală, fructe și legume, hrană pentru animale, curățenie sau produse pentru bebeluși.

Potrivit reprezentanților companiei, serviciul de livrare a cumpărăturilor acoperă trei sferturi din suprafața municipiului București (inclusiv o parte dintre localitățile limitrofe) și în întregime celelalte orașe în care este activ. Flota de livratori foodpanda livrează cumpărăturile, în regim expres, în 60 de minute de la plasarea comenzii în aplicație, de luni până duminică, în intervalul orar 10:00-21:30. Valoarea minimă a comenzii este de 50 lei și greutatea maximă acceptată pentru o comandă este de 20 kg.

În perioada 10 iunie – 10 iulie 2020, foodpanda derulează o campanie prin care oferă livrare gratuită celor care comandă de la cora România prin intermediul platformei. Campania este valabilă pentru un număr nelimitat de comenzi de la toate cele 11 hipermarketuri cora România.

Utilizatorii foodpanda pot comanda produsele dorite accesând secțiunea Shops, atât de pe website-ul www.foodpanda.ro, cât și din aplicația mobilă.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: