Companii Marketing

Lidl și Heidi Klum, parteneriat pentru o colecție vestimentară

6 iun. 2017 2 min

Lidl și Heidi Klum, parteneriat pentru o colecție vestimentară

Reading Time: 2 minute

Lidl lansează o nouă campanie, „Lidl Fashion Week”, prin care oferă o gamă diversificată de articole vestimentare, cu haine și accesorii inspirate din tendințele actuale. Pentru această campanie de modă, retailerul colaborează cu Heidi Klum.

Rolul vedetei îl depășește pe cel al unui ambasador de brand. Aceasta creează propria colecție pentru Lidl, Esmara by Heidi Klum, ce reflectă în mod evident stilul său personal.

„Îmi doresc mult ca noua colecție să fie pe placul oamenilor. Sunt realmente încântată de această colaborare și vă pot spune că este o experiență extrem de plăcută. Asta pentru că atât eu, cât și cei de la Lidl, livrăm produse la standarde înalte, de bună calitate și la prețuri imbatabile. Și cred că asta este rețeta succesului, pentru că moda ar trebui să fie distractivă și fiecare dintre noi ar trebui să își permită această plăcere”, declară Heidi Klum.

Noua campanie va avea un caracter dinamic, asigurat prin conceptul „Lidl Fashion Week”, o platformă gândită pe termen lung, prin care Lidl își va prezenta colecțiile vestimentare pe plan internațional. „Lidl Fashion Week” va avea loc de mai multe ori în fiecare an, în magazinele Lidl din întreaga lume, precum și în mediul online. Colecțiile vor fi disponibile exclusiv pe durata acestor săptămâni speciale dedicate modei. Proiectul „Lidl Fashion Week” începe odată cu colaborarea cu Heidi Klum.

„Heidi este o sursă minunată de inspirație. Ea se simte ca acasă în capitalele modei din întreaga lume, este o persoană plină de energie și de poftă de viață și, în același timp, un profesionist cu spirit pragmatic. Se potrivește perfect cu Lidl și cu clienții noștri”, este de părere Marco Giudici, Director Național de Achiziții și Marketing, Lidl România.

Clienții de vor putea bucura de creațiile fostului fotomodel în toamna acestui an.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: