fbpx
Marketing Stiri

Ninja Warrior, pe PRO TV1 min

31/05/2018 < 1 min read

Ninja Warrior, pe PRO TV1 min

Reading Time: < 1 minut

PRO TV a achiziționat licența de producție a formatului Ninja Warrior, show-ul care testează limitele fizice și psihice ale concurenților în cea mai spectaculoasă competiție sportivă prezentată într-un format de televiziune. 

Formatul a fost difuzat prima dată în Japonia și are amploarea unui eveniment sportiv de talie internațională. Emisiunea a adunat milioane de fani în fiecare țară și a provocat o adevărată isterie prin grandoarea producției.

Concurenții din această emisiune traversează un traseu cu foarte multe obstacole pentru a ajunge la cea mai dură provocare: cucerirea Muntelui Midoriyama, o structură gigantică de oțel pe care doar adevărații războinici o pot cuceri după ce reușesc să treacă de toate celelalte trasee. Pentru a-și adjudeca titlul suprem, ei vor fi nevoiți să escaladeze muntele cu ajutorul unei frânghii, iar orice greșeală sau ezitare poate duce la eșec. Doar cel care va ajunge în vârf și va apăsa buzzer-ul amplasat pe baza superioară a muntelui va cuceri titlul suprem. Ninja Warrior este o provocare pentru fiecare participant. 

Show-ul a a fost produs până acum în 21 de țări precum: Statele Unite ale Americii, Marea Britanie, Germania, Italia, Spania, Australia, Austria, Rusia sau Franța.

Cei interesați se pot înscrie la casting sunând la 0743.890.823 sau, direct, pe site: www.protv.ro

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *