Marketing Publicitate Stiri

Like a Bosch: Chef Sorin Bontea devine ambasador pentru electrocasnicele Bosch în România

ian. 19, 2021 < 1 min

Like a Bosch: Chef Sorin Bontea devine ambasador pentru electrocasnicele Bosch în România

Reading Time: < 1 minut

Brandul de electrocasnice Bosch anunță că Chef Sorin Bontea este noul ambasador de brand și se alătură campaniei „Like a Bosch”.

Cu o experiență dovedită în anii de activitate, Chef Sorin Bontea reprezintă foarte bine valorile brandului și este persoana potrivită pentru a transmite publicului larg plăcerea și bucuria de a găti, iar noi suntem încântați să le oferim celor ce apreciază calitatea experiențe noi pentru inspirație și starea de bine de acasă„, spune Irenne Wagner, Director de Marketing BSH Electrocasnice.

Noua campanie a brandului a pornit de la o mișcare existentă – fenomenul online „Like a Boss”, ce cuprinde videoclipuri cu eroi de zi cu zi care fac cascadorii, efectuează exerciții sportive dificile sau rezolvă situații ce necesită abilitate tehnică. În campania Bosch, acest fenomen online devine „Like a Bosch”. Conceptul are la bază o abordare care înglobează o serie de idei, valori și așteptări pe care electrocasnicele Bosch le confirmă utilizatorilor.

Campania „Like a Bosch” promovează tehnologiile și electrocasnicele care pot transforma oricare utilizator într-un mic erou, cu ajutorul unor soluții inovatoare pentru o viață sănătoasă și sustenabilă.

Colaborarea cu Bosch a venit în mod natural pentru că sunt un utilizator vechi al electrocasnicelor brandului, mi-au câștigat încrederea, iar campania desfășurată atât la nivel internațional cât și local este cât se poate de autentică„, spune Chef Sorin Bontea.

Pe parcursul parteneriatului, Chef Sorin Bontea va explora universul Bosch suținut de produsele companiei. Preparatele ce îi poartă semnătura vor putea fi realizate de oricine în propria bucătărie și reprezintă o sursă de inspirație pentru cei care vor să descopere tainele gastronomiei.

Electrocasnicele Bosch pot fi controlate de la distanță prin intermediul aplicației Home Connect, care oferă și informații relevante și o gamă de servicii digitale suplimentare, disponibile în aplicație.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: