Stiri Tech

Linie telefonică gratuită de suport pentru educația de la distanță prin Office 365

23/04/2020 < 1 min read

Linie telefonică gratuită de suport pentru educația de la distanță prin Office 365

Reading Time: < 1 minut

Microsoft anunță lansarea unui număr de telefon gratuit la nivel național pentru cadrele didactice care au nevoie de informații și îndrumare cu privire la instrumentele de învățare de la distanță ale Office 365.

Linia telefonică gratuită este disponibilă la numărul 0800 672 370 în limba română, până pe 22 mai 2020, în intervalul orar 09.00-18.00. De asemenea, Microsoft oferă acces gratuit la asistență telefonică pentru probleme tehnice deosebite, dar în limba engleză.

Principalul instrument Microsoft pentru educație este Teams, care oferă o sală de clasă online pentru întâlniri virtuale față în față, sarcini de lucru, fișiere și conversații. Profesorii pot crea propria lor clasă în Teams, adăuga elevii selectați, partaja lecții, crea sarcini de lucru, colabora virtual în timp real, nota elevii și oferi feedback personalizat. Microsoft Teams este disponibil gratuit pentru instituțiile de învățământ prin oferta Office 365 A1.

Pentru întrebări legate de folosirea resurselor Microsoft pentru Educație se pot trimite tot în limba română e-mailuri la educatie@microsoft.com. Alte resurse despre modul de utilizare a resurselor Microsoft pentru educație sunt disponibile online la https://aka.ms/GhidScoala și https://aka.ms/MicrosoftTeamsEducatie.

„Microsoft ajută profesorii să beneficieze de ghiduri practice, dezvoltare profesională și instrucțiuni care să îi ajute pe ei înșiși și pe elevii lor să rămână motivați și dornici să învețe”, se arată într-un comunicat al companiei.

Echipa Microsoft România a realizat deja webinarii pe YouTube cu resurse și instrumente digitale lansat prin portalul lansat de Ministerul Educației și Cercetării în sprijinul cadrelor didactice, în cadrul proiectului CRED.

 

Leave a comment

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă