Marketing Stiri

Links Associates s-a afiliat la Edelman

iul. 7, 2014 2 min

Links Associates s-a afiliat la Edelman

Reading Time: 2 minute
Corina Vintan
Corina Vintan, Links Associates

Links Associates, compania de comunicare condusa de Corina Vintan, in calitate de CEO, care detine 90% din actiuni, Diana Nahorniac, Managing Partner, cu 10% din actiuni, si de Tilak Patel, CFO, a semnat un contract exclusiv de afiliere pentru Romania si Serbia la Edelman, cea mai mare companie de PR din lume.

Parteneriatul inseamna pentru Links Associates accesul la o retea globala cu 65 de birouri si peste 5.000 de angajati iar pentru Edelman, consolidarea prezentei in Europa de Sud-Est. De asemenea, pentru Links Associates, companie cu expertiza consacrata in Public Affairs, este de asteptat ca afilierea sa aiba ca efect cresterea serviciilor pe zona de relatii publice.

Links Associates are birouri in Bucuresti si Belgrad si a dezvoltat de-al lungul timpului un portofoliu de clienti in peste 11 industrii, printre care se numara: energie, telecom, farma, real estate, asigurari, retail, minerit, tutun, agricultura si industrie grea si carora le ofera servicii integrate de Public Affairs si Public Relations.

Links Associates este si singurul reprezentant de vanzari in Romania al Dow Jones si CNN.

Compania Edelman a fost fondata in 1952 de newyorkez-ul Dan Edelman, cel care a introdus conceptul de story telling prin intermediul media pentru a vinde produse si a construi dimensiunea corporatista a brandurilor, fiind o permanenta sursa de inspiratie pentru profesionistii relatiilor publice.

In prezent, cu peste 5000 de angajati in 65 de tari si afiliati in 35 de tari, Edelman este cea mai mare companie de relatii publice din lume. Edelman a fost desemnata de catre Advertising Age in 2009 “cea mai bine plasata companie de PR a momentului”, in 2010 si 2011 s-a plasat in lista Agentiilor cotate in clasa A iar in 2014 a fost evaluata ca o “Agentie de urmarit”. Adweek a desemnat Edelman drept “Agentia de PR a anului” in 2011 iar PR Week a numit-o tot in 2011 “Cea mai mare agentie a anului”. In 2010 si 2012 Edelman a fost considerata de Advertising Age drept “Unul din cele mai bune locuri pentru a lucra” iar Glassdoor a plasat-o in top 10 “Cele mai bune locuri pentru a lucra” in 2011, 2013 si 2014. In 2013, Edelman a fost desemnata “Agentia globala a anului” de catre Holmes Report iar anul acesta Edelman New York a castigat Marele Premiu si Leul de Aur la Festivalul International de Creativitate Cannes Lions, acesta fiind cel mai recent dintr-un palmares de nu mai putin sapte trofee obtinute la acest concurs emblematic pentru industria comunicarii creative.

Edelman detine si companii specializate: Edelman Berland (cercetare), Blue (Advertising), BioScience Communications (comunicare medicala) si Edelman Significa (Brazilia).

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: