Stiri Evenimente in curs Special

Luni încep Zilele Biz

9 nov. 2016 2 min

Luni încep Zilele Biz

Reading Time: 2 minute

Zilele Biz rămâne cel mai important eveniment de business din agenda publică anuală. Un moment de referință în mediul de afaceri din România, seria de conferințe reprezintă atât noi modalități de cunoaștere, cât și de identificare a tendințelor.

De luni, 14 noiembrie 2016, redacția echipei Biz se mută la hotelul Novotel din București pentru cea de-a 15-a ediție a Zilelor Biz. Această ediție are loc în perioada 14-18 noiembrie 2016 și reunește, timp de cinci zile, sute de manageri și antreprenori într-un eveniment unic care analizează tendințele momentului în cinci domenii cheie de business: Antreprenoriat, Inovație, Management, CSR și Media&Marketing.

Evenimentul maraton, care anul acesta împlinește 15 ani, debutează luni cu Ziua de Antreprenoriat, denumită Ziua Curajului, ca o formă de recunoaștere pentru antreprenorii invitați, oameni care au creat afaceri românești cu succes internațional.

De la strategii atent gândite la decizii ghidate de instinct, antreprenorii sunt o sumă de contradicții unde succesul aparține celor dispuși să învețe din greșeli.

În cadrul primei zile a evenimentului, vorbitorii invitați vor dezvălui modul în care și-au gândit și își gestionează afacerea. Sunt oameni care și-au planificat întregul business extrem de organizat și au trecut peste obstacole fără probleme. În plus, lecțiile unora dintre cei prezenți în cadrul sesiunilor Zilei de Antreprenoriat vă vor deschide apetitul pentru a vă trăi visul, în cazul în care vreți să fondați un start-up.

Printre vorbitori se numără: Radu Timiș, CEO Cris-Tim, Iulian Stanciu, CEO eMAG, Sergiu Mircea, Director Marketing și Comunicare la Banca Transilvania, Claudiu Vrînceanu, Secretar de Stat la Ministerul Economiei, Mihai Marcu, Președinte CA al MedLife și Marian Gazdik, Director la Startup Grind Europe.

Zilele Biz este primul eveniment de afaceri din Romania. Lansat în 2002, este cel mai puternic eveniment de business din țară și a reunit cei mai importanți lideri români și străini, profesioniștii care au impus ritmul și tendințele din domeniul afacerilor în România.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: