Stiri Tech

Luxoft deschide al 21-lea birou in capitala masinilor

16 iun. 2014 2 min

Luxoft deschide al 21-lea birou in capitala masinilor

Reading Time: 2 minute

Furnizorul de servicii de dezvoltare software si solutii IT Luxoft Holding isi extinde reteaua internationala prin deschiderea celui de-al 21-lea birou in Detroit, Michigan. Potrivit oficialilor, inaugurarea noului sediu are ca scop furnizarea de solutii orientate catre industria auto.

„Prin deschiderea biroului nostru din Detroit, Michigan, avem in vedere sa ne extindem business-ul atat catre producatorii principali cat si catre zona producatorilor de subansamble si a furnizorilor de componente si, de asemenea, sa ne asistam mai indeaproape clientii existenti”, spune Dmitry Loschinin, Presedinte si CEO Luxoft.

In momentul de fata, Luxoft este prezent in 13 tari din intreaga lume, noul birou fiind cel de al 21-lea din reteaua sa globala. Biroul Luxoft din SUA se va concentra pe dezvoltarea liniei de business vizand segmentul clientilor principali si pe cel al furnizorilor de componente si subansamble din industria auto, continuand sa ofere asistenta clientilor existenti. Luxoft va continua sa investeasca in TEORA – software-ul HMI pe care compania il utilizeaza pentru a dezvolta aplicatii HMI adaptabile, cu timp scurt de livrare pe piata.

Acesta este primul anunt din cadrul Programului Global Upgrade, lansat recent de Luxoft, in cadrul caruia vanzarile globale ocupa un rol esential. Luxoft va continua sa administreze principalele sale conturi prin modelul de livrare offshore/onsite, crescand componenta onsite la 15% in perioada imediat urmatoare, de la 10% cat este in prezent. Noul birou din Detroit va deveni un hub pentru interactiunea cu clientii si este parte a strategiei globale de a creste prezenta Luxoft onsite.

Serviciile oferite de Luxoft includ dezvoltare personalizata de software si suport pentru aplicatii de baza si aplicatii vitale pentru afaceri, product engineering, testare si consultanta in diverse tehnologii. Compania are peste 7.500 de angajati in 21 de birouri din 13 tari din America de Nord, Vestul si Estul Europei si Asia Pacific.

Luxoft a intrat pe piata romaneasca in 2008 prin achizitia ITC Networks, una din cele mai mari si mai vechi companii de software de telecomunicatii de pe piata romaneasca. Ariile de expertiza ale Luxoft Romania se concentreaza pe trei directii: industria de telecomunicatii, auto si financiara.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: