Companii Stiri

Luxoft extinde echipa dedicata proiectelor din zona financiara

20 aug. 2015 < 1 min

Luxoft extinde echipa dedicata proiectelor din zona financiara

Reading Time: < 1 minut

Luxoft Romania angajeaza 20 de specialisti IT in cadrul diviziei de Data Services.

Luxoft Holding, furnizor de servicii de dezvoltare software si solutii IT inovatoare catre clienti globali, extinde echipa din Romania si angajeaza 20 de specialisti IT in divizia Data Services, dedicata proiectelor din zona financiara. Viitorii angajati se vor alatura echipei de peste 350 de ingineri IT care dezvolta solutii de investment banking pentru clientii din sectorul financiar.

Divizia Data Services ofera solutii tehnologice si asistenta pentru operatiunile globale ale bancilor de investitii, precum activitati de front office, creditare si conformitate legala.

In cadrul diviziei Data Services, Luxoft Romania angajeaza specialisti IT pe pozitii de Web Developer, SQL Developer, Business Analyst si Senior Java Developer. Acestea vizeaza competente de lucru cu tehnologii si limbaje IT, precum HTML 5, CSS, MS SQL, Java, Linux si cunostinte avansate de limba engleza.

Luxoft Romania are 1400 de angajati si este cel de-al treilea centru in cadrul grupului, din acest punct de vedere. Pentru mai multe detalii despre pozitiile disponibile in cadrul Luxoft Romania, vizitati site-ul luxoft.com in categoria carierelor din Romania.

Foto: Dreamstime

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: