Companii Stiri Tech

MagentaONE a atras 150.000 de clienti intr-un an

10 sept. 2015 2 min

MagentaONE a atras 150.000 de clienti intr-un an

Reading Time: 2 minute

In primul an de prezenta pe piata romaneasca a brandului Telekom, ofertele de pachete integrate fix-mobil MagentaONE au atras 150.000 de clienti. „Am continuat sa extindem acoperirea de fibra optica, am imbunatatit platforma de televiziune interactiva si am ramas cel mai de incredere partener pentru companii”, a declarat Nikolai Beckers, CEO al grupului de companii Telekom Romania.

La aniversarea primului an Telekom in Romania, clientii MagentaONE noi sau existenti pot adauga, fara o perioada minima contractuala, pana la 4 servicii suplimentare Mobil Voce Familie sau Mobil Date Familie pentru 4,95 euro/luna cu TVA inclus/pachet. Utilizatorii pot alege, pe langa servicii nelimitate in retea (voce si SMS-uri), beneficii de voce cu Mobil Voce Familie (1.000 de minute/SMS-uri nationale, 200 de minute mobile internationale si 750MB de trafic de date pe luna) sau pot opta pentru mai mult trafic de date cu Mobil Date Familie (500 de minute/SMS-uri nationale, 200 de minute internationale si 1,5GB de trafic de date). In plus, clientii pot opta pentru pana la doua abonamente de date numite Date Tableta Familie. Noile oferte pentru familie permit achizitia de telefoane mobile sau tablete in rate lunare. Pentru fiecare pachet suplimentar, clientul va primi 1GB de trafic pentru serviciul mobil principal.

Pentru segmentul de business, portofoliul de pachete integrate fix-mobil a fost imbunatatit cu optiuni ce vizeaza in principal clientii IMM. Toti clientii business care au cel putin un serviciu fix Telekom si un serviciu mobil Telekom pot primi un cont OneDrive for Business gratuit, care include 1 TB de spatiu de stocare securizat si acces la versiunea online Microsoft Office. Potrivit oficialilor Telekom Romania, acest segment de clienti business este preluat in call-center, in medie, in 10 secunde.

O alta noutate este introducerea in exclusivitate in Romania a canalului Nat Geo People pentru clientii serviciilor de televiziune de la Telekom Romania. A fost introdus si un nou pachet exclusiv video-on-demand – Dolce Movies on Demand cu continut PictureBox de la NBCUniversal.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: