fbpx
Tech

Magia inovației – Cătălin Coșoi, Bitdefender

19/10/2016

author:

Magia inovației – Cătălin Coșoi, Bitdefender

Avem nevoie de inovație și de inovatori, de oameni care știu să-și pună proiectele în practică și care luptă pentru implementarea lor. Astăzi inovația  nu înseamnă doar invenție, ci și concretizarea ideilor în noi produse și servicii de succes.

România nu duce lipsă de inventatori! Vă propunem o echipă de 11 inovatori  din domeniul tehnologiei, acoperind variate businessuri, de la gaming și plăți,  la robotică, securitate informatică și locuința viitorului, aeronautică și informatică sau aplicații online. Iată 11 strategi care, pornind de la 0, apelând la investitori  locali sau bătând la porțile finanțărilor externe, au reușit să-și extindă  businessurile chiar și la nivel internațional.

Cătălin Coșoi, Chief Security  Strategist Bitdefender

Un om-cheie în sistemul global de securitate informatică dezvoltat de Florin Talpeș la Bitdefender, Cătălin Coșoi deține și mai multe patente pentru dezvoltarea unor tehnologii inovatoare.

Alexandru Cătălin Coșoi (33 de ani), Chief  Security Strategist la Bitdefender, conduce de­partamentul Global Cyber Security Intelligence din cadrul companiei românești specializată în securitate informatică și este membru al Grupului de Consultanță pentru Securitate Cibernetică al Europol. Coșoi reprezintă de asemenea interesele Bitdefender la nivelul Interpolului și se află în directă legătură cu peste 60 de centre de răspuns la incidente de securitate cibernetică la nivel mondial. Cătălin are o înaltă specia­lizare în domeniul securității informatice, iar realizările sale i-au adus numeroase patente pentru dezvoltarea unor tehnologii inovatoare ce au fost implementate mai ales în soluțiile  Bitdefender.

„Patentele reprezintă pentru noi o metodă prin care putem demonstra că tehnologia este originală, dezvoltată aici. Nu le folosim pentru a da în judecată pe alții, ci este o metodă de a valida tehnologia.“

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site utilizează fisiere cookie. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea acestui tip de fisiere. Mai multe informatii pot fi consultate prin accesarea POLITICI DE CONFIDENȚIALITATE