Stiri Tech

Magister lansează primul sistem self-checkout fabricat integral în România

10 mart. 2021 < 1 min

Magister lansează primul sistem self-checkout fabricat integral în România

Reading Time: < 1 minut

Easy CheckOut (ECO) – este primul sistem self-checkout fabricat integral în România, produs de compania Magister, unul dintre principalii dezvoltatori locali de software și furnizori de soluții pentru retail.

Echipamentul include un cititor pentru coduri de bare bioptic ce poate fi folosit și pentru cântărirea integrată a produselor. Cântarul de verificare a scanării produselor este unul de înaltă precizie, cu un platan de dimensiuni generoase ce admite o greutate maximă a coșului de 30 kg.

Corpul central dispune de sistem de semnalizare casă liberă/casă ocupată cu iluminare LED în culorile verde sau roșu, iar pentru validarea produselor a căror comercializare către minori este interzisă, prezintă o coloană luminoasă cu semnalizare în rosu pentru validare.

Plata și cu criptomonedă

Cumpăraturile se pot achita cu cardul bancar sau cu criptomoneda (Bitcoin sau Ethereum). Clienții interacționează cu sistemul ECO prin intermediul aplicatiei SmartCash POS versiunea Enterprise, care face parte din suita software SmartCash Retail  Management System dezvoltată de companie.

Datorita structurii metalice și a sistemului modular de montaj din aluminiu, ce încorporeaza terminal PC all-in-one touchscreen de clasă industrială, sistemul se preteaza pentru medii agresive de lucru.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: