Stiri Tech

Maiar, aplicația blockchain dezvoltată de românii de la Elrond, disponibilă pe smartphone-uri Huawei

8 iun. 2021 2 min

Maiar, aplicația blockchain dezvoltată de românii de la Elrond, disponibilă pe smartphone-uri Huawei

Reading Time: 2 minute

Maiar, aplicația de blockchain dezvoltată de Elrond Network, s-a alăturat ecosistemului Huawei și este acum disponibilă în AppGallery. Cu un design elegant și o interfață intuitivă, Maiar permite oricărui utilizator de smartphone să creeze un portofel digital în câteva secunde. Utilizatorii de smartphone Huawei pot acum să plătească, stocheze și să câștige criptomonede.

Tehnologia blockchain va avea un rol critic în avansul internetului adresat consumatorilor, care trebuie să fie mobil, personal și sigur” a spus Siri Børsum, Vice Presedinte Global pentru Verticala de Finanțe, Eco-Dezvoltare și Parteneriate a Huawei Consumer Business Group. “Debutul aplicației Maiar în AppGallery va înzestra utilizatorii noștri cu o unealtă importantă ce îi va ajuta să recapete controlul finanțelor lor.”

Securitate progresivă

Maiar se integrează direct în capabilitățile de securitate ale telefoanelor mobile și transformă un smartphone Huawei într-un portofel digital hardware cu acces biometric. Prin securitate progresivă bazată pe concepte de gamification, orice user de Maiar poate ajunge să aibă propria bancă în buzunarul său.

Aplicația rulează pe rețeaua Elrond, blockchain-ul care operează la scara internetului, procesând 15.000 de tranzacții pe secundă la costuri neglijabile. Oferă suport direct pentru EGLD, ETH și BNB, și în curând BTC și NFT (non-fungible tokens), cu noi alte monede fiind adăugate constant.

Aplicație gratuită

Descentralizarea înseamnă deschiderea de orizonturi noi și provocarea pozițiilor de monopol folosind inovația tehnologică” a spus Beniamin Mincu, CEO Elrond Network. “Lansarea aplicației Maiar în Huawei AppGallery ne oferă expunere la o gamă uriașă de utilizatori noi, care este esențială pentru misiunea noastră de a oferi acces oricui, de oriunde, la un sistem financiar global de foarte mare viteză și cu costuri reduse”.

Aplicația Maiar este gratuită și nu colectează niciun fel de informații personale. În procesul de creare a unui portofel digital se folosește doar o semnătură criptată a numărului de telefon. Aplicația permite achiziția de EGLD, ETH și BNB cu cardul sau transfer bancar. In plus, EGLD poate fi pus la staking pentru recompense periodice provenite din securizarea rețelei Elrond prin acest proces.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: