Finanțe Stiri

Marcela Gui, noul Director General Adjunct al Intesa Sanpaolo Bank

28 ian. 2016 2 min

Marcela Gui, noul Director General Adjunct al Intesa Sanpaolo Bank

Reading Time: 2 minute

Marcela Gui a devenit cel mai recent Director General Adjunct si prima femeie care va face parte din Comitetul de management (conducerea executiva) Intesa Sanpaolo Bank Romania, fiind in prezent in proces de autorizare din partea Bancii Nationale a României (BNR).

Marcela Gui lucreaza de aproape 20 de ani in cadrul Intesa Sanpaolo Bank si a facut parte din prima echipa care a pus bazele bancii la nivel local. Ea va coordona in continuare in calitate de Chief Operating Officer (COO) ca si in ultimii 4 ani activitatea operationala a bancii si a structurilor administrative din Arad. Concret activitatea structurilor IT, back office si plati, logistica, securitate si administrare credite din cadrul Intesa Sanpaolo Bank este supervizata direct de catre Marcela Gui.

“Un element important in viziunea mea, cât si a Grupului Intesa Sanpaolo despre management si leadership consta in promovarea managerilor si a talentelor locale. Marcela este cel de-al doilea român si prima femeie cooptata in Comitetul de management al bancii noastre in ultimii 2 ani. Iar aceasta strategie va continua cu siguranta si pe viitor”, a declarat Marco Capellini, Director General (CEO) Intesa Sanpaolo Bank.

Marcela Gui are o vasta experienta si expertiza in zona tehnologiei informatiei si a contribuit la toate proiectele importante pe partea operationala din cadrul bancii. Este absolventa atât a Institutului Politehnic “Traian Vuia” Timisoara, Facultatea de Automatizari si Calculatoare, cât si a Facultatii de Stiinte Economice, sectia Finante Banci. De asemenea are un master in informatica de gestiune si numeroase cursuri si specializari in tara si in strainatate.

 

Noua structura a comitetului de management al Intesa Sanpaolo Bank este acum:

Marco CAPELLINI – Director General

Stefano BORSARI – Director General Adjunct

Florin SANDOR – Director General Adjunct

Marcela GUI –  Director General Adjunct (in curs de autorizare din partea BNR)  

Paolo TRIFILETTI – Director General Adjunct (in curs de autorizare din partea BNR)

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: