Stiri

Mariaj la distanță. În New York, se pot oficia căsătorii prin videoconferință

20/04/2020 < 1 min read

Mariaj la distanță. În New York, se pot oficia căsătorii prin videoconferință

Reading Time: < 1 minut

Oficiul Stării Civile din statul american New York este închis din cauza pandemiei, dar guvernatorul Andrew Cuomo a emis un ordin prin care permite acordarea de certificate de căsătorie de la distanță, ceremoniile fiind oficiate prin videoconferință.

„Am emis un ordin executiv care permite cetățenilor statului New York să obțină certificate de căsătorie de la distanță. Ofițerii de stare civilă pot oficial ceremoniile prin videoconferință”, a declarat Andrew Cuomo.

Statul New York este unul dintre cele mai grav afectat de pandemia de COVID-19, cu peste 242.000 de cazuri confirmate și aproape 14.000 de decese, guvernatorul ANdrew Cuomo impunând măsuri stricte de carantină și distanțare socială.

În Statele Unite, nunțile prin platforma de videoconferințe Zoom sau prin FaceTime au devenit tot mai populare în ultima lună, multe cupluri care aveau planificată ceremoniile invitându-și familiile și prietenii să participe la eveniment de la distanță.

Popularitatea platformei de video conferencing Zoom a explodat în urma pandemiei de COVID-19, dar compania a recunoscut că are probleme legate de securitate și de respectarea vieții private a utilizatorilor.

Leave a comment

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă