Companii Stiri

Marți Bucket revine1 min

22/06/2017 1 min read

author:

Marți Bucket revine1 min

Reading Time: 1 minut

KFC a relansat, în această lună, una dintre cele mai populare oferte ale sale, Marţi Bucket. Disponibilă pentru al treilea an consecutiv, Marți Bucket aduce împreună unele dintre cele mai îndrăgite preparate de la KFC: 9 Crispy Strips + 9 Hot Wings la un preț special de numai 19.90 lei, anunță compania, într-un comunicat de presă. 

„Ne bucurăm să revenim, pentru al treilea an consecutiv, cu una dintre cele mai apreciate oferte din meniul KFC, Marți Bucket. Datorită popularității ei, ne-am dorit ca de data aceasta să aducem în prim plan atât accesibilitatea, cât și ocazia specială de consum. Astfel, în fiecare marți, consumatorii pot împărți un Marți Bucket cu gașca de prieteni „pe bune”, profitând de cea mai bună ofertă. Ne dorim ca în această zi a săptămânii restaurantele KFC să devină, pe întreaga perioadă a campaniei, destinația preferată a grupurilor de prieteni care aleg să petreacă timp împreună. Suntem încrezători că și anul acesta Marți Bucket va avea cel puțin același succes ca în anii precedenți când am vândut un număr record de peste 100.000 de Bucket-uri în perioada campaniei, ” declară Monica Eftimie, Chief Marketing Officer KFC România.

Brandul îndeamnă consumatorii să se bucure de momentele în care savurează împreună cu gașca produsele preferate la prețuri accesibile, când împart chiar și ultima bucată din felul de mâncare favorit sau atunci când se servesc din porţia prietenilor fără să le mai ceară permisiunea.

Oferta este valabilă doar în zilele de marţi, în perioada 20 iunie – 25 iulie 2017, în toate restaurantele KFC din ţară. 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site utilizează fisiere cookie. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea acestui tip de fisiere. Mai multe informatii pot fi consultate prin accesarea POLITICI DE CONFIDENȚIALITATE