Marketing Stiri

Next semneaza noua campanie Aroxol

23 mai 2014 2 min

Next semneaza noua campanie Aroxol

Reading Time: 2 minute

Next Advertising a lansat o noua campanie de promovare pentru brandul Aroxol, sub deviza „Eficienta contra insectelor, protectie pentru tine si familia ta”.

Lansata pe 16 mai, campania se va desfasura pe o perioada de 10 saptamani si va cuprinde o serie de spoturi TV. Primul spot descrie cateva scene din viata contabilului Petrachescu, care cu ajutorul Lichidului Instant Aroxol devine un victorios general de armata in lupta impotriva gandacilor. Campania va continua cu alte executii TV in care doamna Petrachescu se va alatura ofensivei cu noi instrumente.

”Conceptul invingator dezvaluie starea de razboi pe care o declanseaza prezenta insectelor nedorite in casele noastre si necesitatea de a scapa de cotropitori rapid, printr-un atac definitiv. Practic, in lupta impotriva insectelor, oamenii obisnuiti devin mari conducatori militari, aflati in posesia unui armament extrem de eficient – produsele Aroxol”, declara Liviu David, directorul de creatie al agentiei Next Advertising.

Incepand cu aceasta campanie, Aroxol adopta o noua pozitionare de brand, o noua identitate vizuala si un nou design de ambalaj pentru toata gama de peste 25 de produse. Brandul beneficiaza si de o noua campanie de comunicare, avand ca obiective construirea unei imagini mai puternice pe termen lung, precum si cresterea cotei de piata.

Echipa care a participat la crearea acestei campanii:

Din partea Eureka Group: Elena Sarri Varnava, Executive Director of Marketing and R&D, Eureka Group; Daniela Placintaru, Strategic Marketing Manager; Nicoleta Preda, Senior Brand Manager

Din partea NEXT Advertising: Paula Ionescu (concept), Liviu David (copy); Andrei Antonescu (Art Director); Ileana Sebe (Strategic Planner); Ioana Dumitrascuta (Account Manager); Anca Banea (Account Executive)

Din partea casei de productie Studio Set: Dan Mateescu (producator); Anton Groves (regizor); Marius Ivascu (DOP)

Aroxol este un brand al companiei Interstar, parte din grupul Eureka, si a fost lansat in 2006. In prezent este brandul numarul 2 din piata insecticidelor, la mica distanta de lider.

Printre clientii actuali ai agentiei independente de publicitate Next se numara BCR, Albalact, Cris-Tim, Biofarm, Deutek, Murfatlar, Sun Plaza, Qfort, Interstar si Ulker.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: